Yok ya. Bir arayayım hocam sizin işte üstünde bu yazıyor mu bu var mı dememi istediğiniz neler var belki aldığın üründe bunlara dikkat etmelerini isteyebilirim.

@Yusuf7878 hocam bir de yeni modelin bir sorunu var mı 4 4'lük mü?

Hocam jumbumda 5160TL'ye Lite performance var ama güvenilirliğini Allah bilir. Attığınız model bana biraz pahalı geldi açıkçası. MSI yeni modeller hakkında bilgili olduklarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Hocam İncehesap'tan 3 taksit vadesiz yaptığı için ve daha çok güvendiğim için alacağım 6400TL'ye O11 vision compact. Alayım mı?

Son düzenleme:
Yok ya. Bir arayayım hocam sizin işte üstünde bu yazıyor mu bu var mı dememi istediğiniz neler var belki aldığın üründe bunlara dikkat etmelerini isteyebilirim.

@Yusuf7878 hocam bir de yeni modelin bir sorunu var mı 4 4'lük mü?

Burada yazıyor her şey zaten. Yeni modelde fan sorunu giderildi. Fan eğrisi hala aynı. Bazı kişilere sessiz bazı kişilere sesli gelebiliyor.

@Yusuf7878 hocam şimdi arayacağım üstünde Dual bearing fan yazıyor mu, açma yeri hangi renk olması gerekiyordu onu söyler misiniz? Benim aklımda bu 2 soru var siz daha bilgilisiniz tabii ki başka ne sormalıyım?

Örnek ses var mı ya da kaç dB düşünmeliyim?

Bunu soracağım, üstünde equipped with Dual bearing fan yazıyor mu? Ama tek etiketle %100 emin olabilecek miyiz?
1757155462641.webp

Buradanda görebilirsin biraz agresif olduğunu. 0'dan 1200'e çıkıyor. dBA olarak değişebilir. Testlerde maksimum 33 desibeli görmüş.

1757155545120.webp

Kutunun dışında böyle bir etiket oluyor. Şu siyah kısım.

Son düzenleme:

@Yusuf7878 hocam şimdi arayacağım üstünde Dual bearing fan yazıyor mu, açma yeri hangi renk olması gerekiyordu onu söyler misiniz? Benim aklımda bu 2 soru var siz daha bilgilisiniz tabii ki başka ne sormalıyım?

Burada yazıyor her şey zaten. Yeni modelde fan sorunu giderildi. Fan eğrisi hala aynı. Bazı kişilere sessiz bazı kişilere sesli gelebiliyor.

Örnek ses var mı ya da kaç dB düşünmeliyim?

Bunu soracağım, üstünde equipped with Dual bearing fan yazıyor mu? Ama tek etiketle %100 emin olabilecek miyiz?

@Yusuf7878 hocam peki elinize son gelenlerden birini gönderir misiniz desem olur mu? Sizi de yordum kusura bakmayın çok sorum var.

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 182522

Buradanda görebilirsin biraz agresif olduğunu. 0'dan 1200'e çıkıyor. DBA olarak değişebilir. Testlerde maksimum 33 desibeli görmüş.

Eki Görüntüle 182523

Kutunun dışında böyle bir etiket oluyor. Şu siyah kısım.

Kasa içi ne kadar duyulacak? Ben yaklaşık maximum 800W kullanacağım. @20424 hocam sıvı soğutmada yardıma ihtiyacım var. Ne alayım çok kararsızım. Anlayan kişileri etiketlerseniz sevinirim ne kadar fikir o kadar iyi. Hatta şimdi yeni konu açacağım.