Kasa içi ne kadar duyulacak? Ben yaklaşık maximum 800W kullanacağım. @Marix hocam sıvı soğutmada yardıma ihtiyacım var. Ne alayım çok kararsızım. Anlayan kişileri etiketlerseniz sevinirim ne kadar fikir o kadar iyi. Hatta şimdi yeni konu açacağım.

Ben F/P soğutucu öneriyorum siz görüntüsüne takılıyorsunuz, ikisi bir arada soğutucu düşük bütçede zor bulunuyor.

Tekrar göz gezdiriyorum.

Ben F/P soğutucu öneriyorum siz görüntüsüne takılıyorsunuz, ikisi bir arada soğutucu düşük bütçede zor bulunuyor.

Tekrar göz gezdiriyorum.

Tamam.

%100 olur mu bilmiyorum. Ama Enermax'ın resmi açıklamasına göre o şekilde etiketli olanlar yeni seri.

Onlar dediyse öyledir. Yani üstünde Dual bearing fan mı yazmalı rengiyle falan mı alakalı ya da etiket mi lazım?

Tekrar göz gezdiriyorum.

@20424 hocam Lite performance jumbumda 5160TL bu arada.

Hayır, almadan kontrol edemezsin. Ancak satıcıya elindeki ürünlerin fotoğrafını yollamalarını isteyebilirsin. Ki birisi şöyle bir yorum yapmıştı:

Eki Görüntüle 182507

Pek de takmıyorlar gibi.

@Picky, bir nevi öyle. Ne kadar çok ısınırsa o kadar fan açar. Sistem boşta olsa bile güç tüketiyor.

Eki Görüntüle 182511

Eğrisi bu şekilde.
İade edebilirsem edicem hocam, iade almazlarsa en azından sorunsuz olan ürünle değişim yaparlar herhalde diye düşünüyorum.

Jumbumdan almak istemiyorum pek güvenilir gelmedi. Attığınız model de pek hoşuma gitmedi. Şunu da belirtmek isterim: Performance Lite modelin pahalı olma nedenlerinden biri fanları. Ben o fanları kullanmadıktan sonra pek anlamı olmayacak.

Jumbumdan almak istemiyorum pek güvenilir gelmedi. Attığınız model de pek hoşuma gitmedi. Şunu da belirtmek isterim: Performance Lite modelin pahalı olma nedenlerinden biri fanları. Ben o fanları kullanmadıktan sonra pek anlamı olmayacak.
Jumbum güvenilir. Hatta kendilerinin hesabı var burada. @Jumbum

@20424 @stormhawks47 @LH44 @BerkayZ87 hocalarım 5800TL'ye Lian Li galahad II Lite performance alınır mı? 6400TL'ye Lian Li O11 vision compact alınır mı? Uzun süre kullanacağım daha verimli olmuş olmaz mı? İncehesaba daha çok güceniyorum jumbumdan ya da PcKolik'ten oradan alacağım. Ne diyorsunuz? AiO fanları TL-M12-S ile değişecek. Galahadın pahalı olma sebeplerinden biri de bu. Yine de alınır mı?

@20424 hocam özellikle şu an sizin yardımınıza ihtiyacım var. 5800TL galahad Lite alınır mı? Kazık mı? Uzun süreçte faydası olur mu?

Son düzenleme:
Hocam özellikle şu an sizin yardımınıza ihtiyacım var. 5800TL galahad Lite alınır mı? Kazık mı? Uzun süreçte faydası olur mu?

Bu soğuyucu 4500 TL satıldığı için şu an pahalı geliyor, aynı performansta olan Trinty Performance 10k.

Yani biz bu soğutucuyu hep 6K görseydik pahalı gelmezdi.

Alınır mı konusu, işlemciniz çok güç çeken bir işlemci olsa kesin alın derdim, 7800X3D için gereksiz olacak, biz Phantom spirit ile soğutuyoruz o işlemciyi.