YusufEymen
Becerikli
Onu sordum depo birimlerimiz izinde dediler pazartesi arayacağım.
Bir de bu etiket %100 yeni olduğunu gösterir mi?
Kasa içi ne kadar duyulacak? Ben yaklaşık maximum 800W kullanacağım. @Marix hocam sıvı soğutmada yardıma ihtiyacım var. Ne alayım çok kararsızım. Anlayan kişileri etiketlerseniz sevinirim ne kadar fikir o kadar iyi. Hatta şimdi yeni konu açacağım.
Ben F/P soğutucu öneriyorum siz görüntüsüne takılıyorsunuz, ikisi bir arada soğutucu düşük bütçede zor bulunuyor.
Tekrar göz gezdiriyorum.
%100 olur mu bilmiyorum. Ama Enermax'ın resmi açıklamasına göre o şekilde etiketli olanlar yeni seri.
Ben F/P soğutucu öneriyorum siz görüntüsüne takılıyorsunuz, ikisi bir arada soğutucu düşük bütçede zor bulunuyor.
Tekrar göz gezdiriyorum.
İade edebilirsem edicem hocam, iade almazlarsa en azından sorunsuz olan ürünle değişim yaparlar herhalde diye düşünüyorum.Hayır, almadan kontrol edemezsin. Ancak satıcıya elindeki ürünlerin fotoğrafını yollamalarını isteyebilirsin. Ki birisi şöyle bir yorum yapmıştı:
Eki Görüntüle 182507
Pek de takmıyorlar gibi.
@Picky, bir nevi öyle. Ne kadar çok ısınırsa o kadar fan açar. Sistem boşta olsa bile güç tüketiyor.
Eki Görüntüle 182511
Eğrisi bu şekilde.
Jumbum linkini atar mısın?
Bu arada şunu inceleyin.
Jumbum güvenilir. Hatta kendilerinin hesabı var burada. @JumbumJumbumdan almak istemiyorum pek güvenilir gelmedi. Attığınız model de pek hoşuma gitmedi. Şunu da belirtmek isterim: Performance Lite modelin pahalı olma nedenlerinden biri fanları. Ben o fanları kullanmadıktan sonra pek anlamı olmayacak.
Bu arada şunu inceleyin.
Bu arada şunu inceleyin.
Hocam özellikle şu an sizin yardımınıza ihtiyacım var. 5800TL galahad Lite alınır mı? Kazık mı? Uzun süreçte faydası olur mu?