Merhaba, 1 yıldır (PC'yi aldığımdan beri) geçmeyen bir anlık takılma sorunu var. Eylül ayında işlemciyi R5 7500F'ten R7 7800X3D'ye geçirdim ama hiçbir şey değişmedi. 1 yıldır akla gelen her şeyi denedim ama sonuç sıfır. Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
Dedigim gibi PSU'dan kaynakli gibi gorunuyor bayagi ama iyice emin olmak icin log dosyasini incelemem lazim, emin oldukdan sonra PSU'yu degistirirsiniz.
Dedigim gibi PSU'dan kaynakli gibi gorunuyor bayagi ama iyice emin olmak icin log dosyasini incelemem lazim emin oldukdan sonra PSU'yu degistirirsiniz.
Dedigim gibi PSU'dan kaynakli gibi gorunuyor bayagi ama iyice emin olmak icin log dosyasini incelemem lazim emin oldukdan sonra PSU'yu degistirirsiniz.
Voltaj dalgalanmalari var bayagi dusup yukseliyor surekli, isterseniz daha detayli anlatayim?
Ben emin oldum sorun PSU'dan bence baska birinden PSU alin deneyin. Kaliteli bir PSU ile 850W Gold olmali, bir de guvenilir bir marka olmali. Ornegin MSI, ASUS gibi. Daha cok emin olmaniz icin dedim tabii ama guvenin bana sorun PSU'dan.