Detaylar
Kim cevapladı?Ben bir problem görememiştim ama fotoğrafını çekmiştim paylaşıyorum.
Evet temiz, arkadan CPU güç soketini çıkarıp sistemi açar mısın? Sacede CPU LED yanık kalması lazım.
Ben de mobildeyim.
Soğutucu ve işlemciyi söküp anakart pinlerini kontrol ettiğinizi yazmışsınız, bu işlemden sonra parçaları toplarken işlemciye termal macun sürdünüz mü?
Doğru BIOS sürümünü indirdiğinize emin misiniz?
Kablo bağlantılarının doğru yağıldığından emin misiniz?
Zaten yeni toplamıştım 2 gün önde sürdüğüm termal macun vardı. MSI sitesindeki en son BIOS sürümünü indirip söylediğim adımları yapmıştım eğer görselini bulursam nereye taktığımı gösterebilirim PSU'ya taktığım yeri.
Beta sürümü indirmiş olabilirsiniz. Son 2 sürüm beta çünkü.Zaten yeni toplamıştım 2 gün önde sürdüğüm termal macun vardı. MSI sitesindeki en son BIOS sürümünü indirip söylediğim adımları yapmıştım eğer görselini bulursam nereye taktığımı gösterebilirim PSU'ya taktığım yeri.
Buydu.Beta sürümü indirmiş olabilirsiniz. Son 2 sürüm beta çünkü.
İndirdiğiniz sürüm bu mu?
Dosya Ekleri
Bunu kurup deneyin:
Aynı işlemleri uygulayacaksınız.
Evet temiz, arkadan CPU güç soketini çıkarıp sistemi açar mısın? Sacede CPU LED yanık kalması lazım.
RAM takılı kalacak mı ve bu anakartta 2 tane güç girişi var işlemci için ikisini de çıkaracağım değil mi?
Bunu kurup deneyin:
Aynı işlemleri uygulayacaksınız.
Tamamdır deneyeceğim güç soketini çıkarma işleminden sonra.
Bu sistemden görüntü alana kadar tek RAM soldan 2. slotta kalsın.
Evet ikisini de çıkarın, bunu yapmamızdaki amaç anakartın sağlıklı olup olmadığını anlamak.
@Tmehmet
Aynı şekilde iki ışıkta yanıyor güç kablosu takılı olmadığı halde.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet