demjr 68
Yetkin
Kaç arttırayim?Gear kapali daha cok voltage ister. VDD ve VDDQ artirman gerekir.
1.6 yapayim mi?
Kaç arttırayim?Gear kapali daha cok voltage ister. VDD ve VDDQ artirman gerekir.
1.6 VDD, 1.45 VDDQ birak, boot ederse RTP al. Boot etmezse VDDQ 1.5 al.
Daha fazla isteyebilir.1.6 VDD, 1.45 VDDQ birak, boot ederse RTP al. Boot etmezse VDDQ 1.5 al.
Değer mi peki?1.6 VDD, 1.45 VDDQ birak, boot ederse RTP al. Boot etmezse VDDQ 1.5 al.
Daha fazla isteyebilir.
Sen bak PBO'ya, en son ram'e bakalim. En kotu boot ettirir AIDA bakip karar verirsin. Gear Enabled kullanmadim hic ondan ne desem yalan olur gecikme konusunda. @Ayhan DönmezÖnce bu PBO kısmını halledeyim en iyisi sonra RAM kısmına bakarız.
Başlatıyorum bu şekil.
Değer mi peki?
Ayhan hocam müsait olduğunda RAM konusuna bakarız, zaten anakarttan dolayı RAM Timing konusunda daha ileri gidemem. Birkaç ayar kapatıp ns düşürmeye bakacam RAM konusunda.Sen bak PBO'ya, en son ram'e bakalim. En kotu boot ettirir AIDA bakip karar verirsin. Gear Enabled kullanmadim hic ondan ne desem yalan olur gecikme konusunda. @Ayhan Dönmez
7200 yapabilirsin, SR'da 9000 gerekmiyor.Ayhan hocam müsait olduğunda RAM konusuna bakarız, zaten anakarttan dolayı RAM Timing konusunda daha ileri gidemem. Birkaç ayar kapatıp ns düşürmeye bakacam RAM konusunda.
Bu şekilde başlatayım mi Y-cruncher'ı?
10800 saniyeye ayarladım.
Size 5 dakika sonra sensörleri ileteyim mi?
RAM ayari degistirdin mi ki? VT3 direkt 95'e dayiyordu sanirim CPU'yu.
Arkada acik birak istersen HWInfo'yu yine de.RAM ayari degistirdin mi ki? VT3 direkt 95'e dayiyordu sanirim CPU'yu.
Hayır, değiştirmedim.RAM ayari degistirdin mi ki? VT3 direkt 95'e dayiyordu sanirim CPU'yu.
HWInfo açık arkada, birazdan iletirim sensörleri. İşlemci şu an 74 derece ve 130w çekiyor.RAM ayari degistirdin mi ki? VT3 direkt 95'e dayiyordu sanirim CPU'yu.
Arkada acik birak istersen HWInfo'yu yine de.
Test sonucunu atabilir misin kapatmadiysan?Hayır, değiştirmedim.
HWInfo açık arkada, birazdan iletirim sensörleri. İşlemci şu an 74 derece ve 130w çekiyor.
Son durum böyle.
@shiiw @Ayhan Dönmez
@shiiw test bitti ve hata yok.
-35 deniyorum.
Degerlerin cok oynamamasi lazim VT3'te.