Memnun kalmadıysanız, iade kodu oluşuyorsa gönderin hocam.

Kod oluştu işimi garantiye almak için kendilerine bir CD ayarlayacağım değerleri görüntü olarak kayıt edip. Sorunu bir txt dosyasına detaylı olarak yazıp ve shutter yakalayabilirsem video olarak kayıt edeceğim. Zentmings RAM değerlerini ve BIOS sürümünü görsel olarak kayıt edip Core Temp ile oyun esnasında sıcaklık değerlerinin SS alıp bunların ne oldugunu resimlerin adlarına yazıp değerlerimin düşük olduğunu kanıtlayabilirim ve bir A4 detaylı olarak kayıt ettiklerimi sorunlarımı acıklıyıp CD ile beraber işlemciyi göndermeyi düşünüyorum.

@SunseTTime düşüncelerinizi öğrenebilir miyim?

@LH44 ve @Ayhan Dönmez hocam sizlerin de fikirleriniz önemli ne yapabilirim?

Son düzenleme:
@ggbye, Amazon iade konusunda genelde sorun çıkarmıyor, hele ki direkt satıcı olarak Amazon'u seçtiyseniz. Yan satıcılar macun sürüldüğü için ürünü direkt başkalarına satamayacakları gerekçesi ile iade almak istemeyebilirler. Tavsiyem gameplay videosu çekin, MSI Afterburner ile %0.1 çakılmasını gösterin, sonra o videoyu Drive dosyasına yükleyip linki iade talebi kısmına yapıştırın. Harici olarak süreci de yazılı olarak özetlersiniz. En azından keyfi bir iade olmadığını karşı taraf anlasın. Tabii şöyle bir şey var, birebir aynı sorunu başka bir işlemcide daha yaşadınız. Dolayısı ile CPU arızasız da olabilir. Bundan emin olamadığınız için sıkıntılı bir satıcıya denk gelirseniz başınız ağrıyabilir. Malum servis raporu olmadan iade almak istemiyorlar.

@ggbye, Amazon iade konusunda genelde sorun çıkarmıyor, hele ki direkt satıcı olarak Amazon'u seçtiyseniz. Yan satıcılar macun sürüldüğü için ürünü direkt başkalarına satamayacakları gerekçesi ile iade almak istemeyebilirler. Tavsiyem gameplay videosu çekin, MSI Afterburner ile %0.1 çakılmasını gösterin, sonra o videoyu Drive dosyasına yükleyip linki iade talebi kısmına yapıştırın. Harici olarak süreci de yazılı olarak özetlersiniz. En azından keyfi bir iade olmadığını karşı taraf anlasın. Tabii şöyle bir şey var, birebir aynı sorunu başka bir işlemcide daha yaşadınız. Dolayısı ile CPU arızasız da olabilir. Bundan emin olamadığınız için sıkıntılı bir satıcıya denk gelirseniz başınız ağrıyabilir. Malum servis raporu olmadan iade almak istemiyorlar.

Daha önce işlemciyle ilgili konu gördüm aynı satıcıdan almış ve iade etmişler 21k satın aldım şu an satış fiyatı 22.5k fiyatı da yükseldiğine göre iade yapacaklarını düşünüyorum ek olarak termal macun muhabetti termal macun temizleyeceğim ve sürmeden nasıl test edilirki bu konuda haksız olurlar.