Prof. Dr. Abuzer Kömürcü
Uzman
Moderatör bana niye ceza vermiş?
Halbuki ben yanlış bilgiyi düzelttim.
Memnun kalmadıysanız, iade kodu oluşuyorsa gönderin hocam.
@ggbye, Amazon iade konusunda genelde sorun çıkarmıyor, hele ki direkt satıcı olarak Amazon'u seçtiyseniz. Yan satıcılar macun sürüldüğü için ürünü direkt başkalarına satamayacakları gerekçesi ile iade almak istemeyebilirler. Tavsiyem gameplay videosu çekin, MSI Afterburner ile %0.1 çakılmasını gösterin, sonra o videoyu Drive dosyasına yükleyip linki iade talebi kısmına yapıştırın. Harici olarak süreci de yazılı olarak özetlersiniz. En azından keyfi bir iade olmadığını karşı taraf anlasın. Tabii şöyle bir şey var, birebir aynı sorunu başka bir işlemcide daha yaşadınız. Dolayısı ile CPU arızasız da olabilir. Bundan emin olamadığınız için sıkıntılı bir satıcıya denk gelirseniz başınız ağrıyabilir. Malum servis raporu olmadan iade almak istemiyorlar.
Hocam benzer bir konu var, iadeyi onaylamışlar. Eğer iade kabul edilir ise sizce ne yapmalıyım?https://techolay.net/sosyal/konu/2-...600x-islemci-iade-edilebilir-mi.157946/page-2
Satıcı Amazon muydu?
Satıcı Amazon'du ama satıcının Amazon olmaması bir şey değiştirmez. 30 gün içinde iade hakkın var. Ben kedi maması bile iade etmiştim kediler yemediği için.