Skafne

Çalışkan
Bilgisayarımı bu yaz değiştirdim. Aylardır en yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oyun oynayabiliyorken, son 1 haftadır bazı oyunlarda sorun yaşamaya başladım. CS:GO oynarken Alt+Tab yapınca bazen bilgisayar donup kalıyor, yeniden başlatmam gerekiyor. Rocket League'i açmayı denediğimde oyun bazen açılıyor, bazen açılmıyor ve Görev Yöneticisi'nden kapatmam gerekiyor.

İşlemcim AMD Ryzen 7 9800X3D, ekran kartım RTX 5070. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

Bilgisayarımı bu yaz değiştirdim. Aylardır en yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oyun oynayabiliyorken, son 1 haftadır bazı oyunlarda sorun yaşamaya başladım. CS:GO oynarken Alt+Tab yapınca bazen bilgisayar donup kalıyor, yeniden başlatmam gerekiyor. Rocket League'i açmayı denediğimde oyun bazen açılıyor, bazen açılmıyor ve Görev Yöneticisi'nden kapatmam gerekiyor.

İşlemcim AMD Ryzen 7 9800X3D, ekran kartım RTX 5070. Bu sorunun çözümünü bilen var mı?

hocam teknik olarak arkadaşlar yardımcı olur ama ben bununla ilgili şunu söyleyebilirim. windows 11'de "KB5066835" güncellemesinden sonra ekran kartlarındaki performans düşüşünü çoğu kişi yaşamış durumda bununla bir ilgisi olabilir. Nvidia bu durumu düzeltmek için güncelleme yayınladı ama ne kadar yeterli oldu emin değilim. 5070 ti elden ring max 4k ayarlarda 60 fps stabil alırken en aksiyonlu sahnelerde bile, bu güncellemeden sonra stabillik bozuldu 52 lere kadar gerilediği oldu.

https://www.webtekno.com/windows-11-guncellemesi-nvidia-ekran-kartlarini-bozdu-h207273.html

şöyle bir haber de buldum