Açıldı bu da hiçbir sorun yok belki de diğerleride açılırdı ama ayarları denemek lazım sadece sizde olsa kasa çözersiniz.

Eki Görüntüle 247179Eki Görüntüle 247180

bir sürü ayar değişiyoruz ya aslında ayar kombinasyonlu şekilde 6000mhz da denesek oda açılır bencede işte uğraşıp doğru ayarı bulmak lazım

Modüller M-die olduğu netleşti. 6000 MT/s 1:1 mod için sorun olmaz. Mixed denemek lazım.

Modüller m-die olduğu netleşti. 6000 MT/s 1:1 mod için sorun olmaz. Mixed denemek lazım.

Mixed ile normalin arasında ne fark var ki niye normalde açmazken mixed de açıyor.

Modüller m-die olduğu netleşti. 6000 MT/s 1:1 mod için sorun olmaz. Mixed denemek lazım.

Tam bir deneme yanılma yöntemi şu BIOS işleri ya.

1778148850469.webp

Şöyle bir şey kullanıyorum ben bu sorun yaratmaz değil mi RAM'in önbeleğini temizliyor diye.

Mixed ile normalin arasında ne fark var ki niye normalde açmazken mixed de açıyor.

Tam bir deneme yanılma yöntemi şu BIOS işleri ya.

Eki Görüntüle 247185

Şöyle bir şey kullanıyorum ben bu sorun yaratmaz değil mi RAM'in önbeleğini temizliyor diye.

Yaratmaz ama faydası yok bu programın. İptal edin şu anlık. Memory Cleaner mantığında hepsi, Cache ve Stand-by List vs. temizliyor.

Gaming seansında bu program devreye girerse Drop atar oyun, o kısımlara dikkat edin.

Yaratmaz ama faydası yok bu programın. İptal edin şu anlık. Memory cleaner mantığında hepsi, cache ve stant-by list vs. temizliyor.

Gaming seansında bu program devreye girerse drop atar oyun, o kısımlara dikkat edin.

Ben CS2 oynuyorum mermiler daha düzgün gitsin diye indirdim bunu ıslc yi öneriyorlar ondan kullanıyorum bana düşük geçikme lazım bu RAM optimizasyonu da o yüzden yapmak istiyorum sistem geçikmesini düşürmeye çalışıyorum arkadaşın oyun içinde geçikmesi 2 3 ms benimki 4 5 ms arası daha sistemimi daha stabil yapmaya çalışıyorum.

Ben CS2 oynuyorum mermiler daha düzgün gitsin diye indirdim bunu ıslc yi öneriyorlar ondan kullanıyorum bana düşük geçikme lazım bu RAM optimizasyonu da o yüzden yapmak istiyorum sistem geçikmesini düşürmeye çalışıyorum arkadaşın oyun içinde geçikmesi 2 3 ms benimki 4 5 ms arası daha sistemimi daha stabil yapmaya çalışıyorum.

Bu ISLC programı mevcut sıkıntıyı çözmez, oyun esnasında çalışmasın yeterli. Diğer türlü arka planda durabilir.

Yaratmaz ama faydası yok bu programın. İptal edin şu anlık. Memory Cleaner mantığında hepsi, Cache ve Stand-by List vs. temizliyor.

Gaming seansında bu program devreye girerse Drop atar oyun, o kısımlara dikkat edin.
aynı bilgisayarı satın aldık ramine kadar her şey aynı o sadece ryzen 7 9800x3d aldı ekledi diğer her şey aynı diye biliyorum birde kule tipi soğutucu ekledi birde anakart değişti galiba

aynı bilgisayarı satın aldık ramine kadar her şey aynı o sadece ryzen 7 9800x3d aldı ekledi diğer her şey aynı diye biliyorum birde kule tipi soğutucu ekledi

R7 9800X3D'nin RAM ile işi yok, 1x8 taksa bile CS'de daha iyi alır senden. O durum ayrı, senin RAM ayarları yapman lazım. 6000 1:1 mod olmuyorsa 5600 1:1 mod sıkacaksın.

aynı bilgisayarı satın aldık ramine kadar her şey aynı o sadece ryzen 7 9800x3d aldı ekledi diğer her şey aynı diye biliyorum birde kule tipi soğutucu ekledi birde anakart değişti galiba
onun sistem geçikmesi ddaha az bana göre

R7 9800X3D'nin RAM ile işi yok, 1x8 taksa bile CS'de daha iyi alır senden. O durum ayrı, senin RAM ayarları yapman lazım. 6000 1:1 mod olmuyorsa 5600 1:1 mod sıkacaksın.

Şu an ne yapmam lazım 5600 ayarlamak için dahadamı düşürmemiz lazım ayarları test ede ede.