RDR 2'de oyunu oynarken 80-100 FPS arası alıyorum, oyun sanki 50-60 FPS gibi. Ultra ayarlarda da aynı, low ayarlarda da. Yardımcı olursanız sevinirim, kafayı yiyeceğim, aldığım günden beri oyunu bunu çözmekle uğraşıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Sistem bileşenleri nedir? %1 ve %0.1 FPS'i kontrol edin.
Ekran kartı rtx 4060 ti 8gbSistem bileşenleri nedir? %1 ve %0.1 FPS'i kontrol edin.
İşlemci i5 12400 f
Anakart Asus prime h610 mkd4
SSD M2 3500 3500
Ram 2x8 3200mhz
@michaelscofield dediği gibi Afterburner ile değerleri kontrol et ve başka oyunlarda da oluyor mu?
Oyun ayarlarından dikey senkronizasyon kapalı ise açın\açık ise kapatın. G-sync var ise deneyin. %1 FPS bakın.RDR 2'de oyunu oynarken 80-100 FPS arası alıyorum, oyun sanki 50-60 FPS gibi. Ultra ayarlarda da aynı, low ayarlarda da. Yardımcı olursanız sevinirim, kafayı yiyeceğim, aldığım günden beri oyunu bunu çözmekle uğraşıyorum.
Yok sadece rdr de oldu diğer oyunlar akıcı dediğim gibi en düşük ayarlarda da test ettim akıcı hissetirmiyo oyun@michaelscofield dediği gibi Afterburner ile değerleri kontrol et ve başka oyunlarda da oluyor mu?
Afterburner da her şey normal gözüküyor@michaelscofield dediği gibi Afterburner ile değerleri kontrol et ve başka oyunlarda da oluyor mu?
V-sync kontrol edin bi. Oyun ayarlarından, bende yaşamıştım. Genelde dikey senkronizasyon sorunu yaşanıyor.Yok sadece rdr de oldu diğer oyunlar akıcı dediğim gibi en düşük ayarlarda da test ettim akıcı hissetirmiyo oyun
Açık kapalı demedim aynı sonuçV-sync kontrol edin bi. Oyun ayarlarından, bende yaşamıştım. Genelde dikey senkronizasyon sorunu yaşanıyor.
- Makaleler
- 7
Oyun ici benchmarki yapip, sonda cikan sonuclari iletin. Grafik ayarlarinizi atmaniz da hos olur.