Hocam insanlar sizin neyi deneyip denemediginizi bilmediği için elindeki imkanları sunuyorlar doğru düzgün demeniz biraz kaba bir tabir.
•Elinizdeki bilgisayarda telefon için sürücüleri güncelleyip deneyebilirsiniz.
•Başka şarj aleti ile deneyebilirsiniz.
•Başka portlara bağlayıp deneyebilirsiniz.
•Linux bilmediğim için Windows olarak tabir edeceğim ama Linux içinde var ise Aygıt Yöneticisi'nden telefonu silip ekleyebilirsiniz.
•Telefonunuzun işlemcisini Google ile aratarak başka telefon dahi olsa özel olarak uygulama(CMD BAT dosyası) ile attılar ise sizin telefonunuz için de geçerli olabilir bulup indirip deneyebilirsiniz.
•Mediatek telefonlara özel olarak Bootloader açıcı CMD dosyaları bulunmakta denemekten zarar gelmez en kötü ihtimal telefonunuzu bulmaz okumaz.
Telefonda kolayca root atmak için kingroot vb. uygulama önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önermem ve zaten artık bu gibi root atma yöntemleri kullanılmıyor.
Magisk ya da kernelsu ve APatch gibi yöntemleri öneriririm.
Magisk denedim ama linux bilgisayarımda adb devices kodunu deneyince boş liste geliyor USB hata ayıklamayı açsamda yine aynı

Telefonda kolayca root atmak için kingroot vb. uygulama önerir misiniz?
Hocam bu gibi uygulamalar Android 6.0 üstüne işlemiyor. Bir ara videolarını da çekiyordum o yüzden diyorum. Bu yüzden mecbur olarak bir Windows bilgisayar ile deneyip görmeniz lazım. Ama yine de ben Root uygulama denemek istiyorum derseniz Kingroot 4.1.0 uygulamasını deneyebilirsiniz.

Hocam bu gibi uygulamalar Android 6.0 üstüne işlemiyor. Bir ara videolarını da çekiyordum o yüzden diyorum. Bu yüzden mecbur olarak bir Windows bilgisayar ile deneyip görmeniz lazım. Ama yine de ben Root uygulama denemek istiyorum derseniz Kingroot 4.1.0 uygulamasını deneyebilirsiniz.
Ama ben diyorum ki

"Magisk denedim ama linux bilgisayarımda adb devices kodunu deneyince boş liste geliyor USB hata ayıklamayı açsamda yine aynı"

Ama ben diyorum ki.

"Magisk denedim ama Linux bilgisayarımda ADB devices kodunu deneyince boş liste geliyor USB hata ayıklamayı açsamda yine aynı"

Hocam Magisk boot dosyasını atıp çıkan boot dosyasını cihazın boot bölümüne yazdırıp cihaz root atılıyor.
Bunları Magisk sadece dosya çıkarma kısmını yapıyor boot.img siz yazdıraxaksınız komut satırı ile.
Magisk Netflix vb Google güvenli internete sorun çıkarabilir.

Hocam Magisk boot dosyasını atıp çıkan boot dosyasını cihazın boot bölümüne yazdırıp cihaz root atılıyor.
Magisk Netflix vb Google güvenli internete sorun çıkarabilir.
O zaman nasıl root atabilirim telefonumu Rootlamak istiyorum 1 aydır bununla uğraşıyorum zaten

O zaman nasıl root atabilirim telefonumu rootlamak istiyorum 1 aydır bununla uğraşıyorum zaten.

Hocam ilk olarak telefon stok ROM indirip boot img telefona atıp Magisk'e açın ve Magisk yeniden oluşturduğu dosya telefona atın.
APatch kullanmanızı öneririm.
!Cihazınızı birick edebilirsiniz!
Sorumluk kabul etmem.