Detaylar
Kim cevapladı?Büyük ihtimalle aldığınız hesapta sorun vardır.Merhaba,
Ben bir arkadaşa RDR 2 hesabı vereceğim, oyunu Epic Games'den aldım ve oyunu Rockstar başlatıcıda çalıştırmayı deneyince buy now diyor.
- Makaleler
- 43
Epic Games’den başlatınca sorun yoksa Launcher buga girmiştir.
- Makaleler
- 3
Hem Epic Games hem Rockstar Games hesabınızı verdiğinize ve arkadaşınızın kendi hesaplarından çıkıp sizinkine giriş yaptığından emin misiniz?
gustavo
Üstün
Hesap almadım bizzat kendim Epic Games üzerinden aldım.
Hem Epic Games hem Rockstar Games hesabınızı verdiğinize ve arkadaşınızın kendi hesaplarından çıkıp sizinkine giriş yaptığından emin misiniz?
Sadece Rockstar hesabını vereceğim.
Öyle çalışır mı?
Hesap almadım bizzat kendim Epic Games üzerinden aldım.
Sadece Rockstar hesabını vereceğim.
Öyle çalışır mı?
Yanlış anlamışım. Hocam Rockstar Games hesapları bağlamak çok zor ya. Epic hesabını verin. O oyunu indirip kendi Rockstar'ına giriş yapsın.
Son düzenleyen: Moderatör:
gustavo
Üstün
Yanlış anlamışım. Hocam Rockstar Games hesapları bağlamak çok zor ya. Epic hesabını verin. O oyunu indirip kendi Rockstar'ına giriş yapsın.
Hocam karşıdaki kişi hesabın şifre falan değiştirip mağdur bırakırsa hem kayıtlı kartlar falan da var.
Hocam yeni hesap açacaksın o zaman. Sonra kartları da sileceksin vermeden önce.Hocam karşıdaki kişi hesabın şifre falan değiştirip mağdur bırakırsa hem kayıtlı kartlar falan da var.
Ricardo Quaresma
Başarılı
RC hesabını bağla Epic hesabına.Merhaba,
Ben bir arkadaşa RDR 2 hesabı vereceğim, oyunu Epic Games'den aldım ve oyunu Rockstar başlatıcıda çalıştırmayı deneyince buy now diyor.
- Makaleler
- 3
Ben bilgisayarımda Rockstar Games Launcher'dan açmaya çalıştığımda Epic Games Launcher'ı aç diyor. O yüzden sanmıyorum.Sadece Rockstar hesabını vereceğim.
Öyle çalışır mı?
Vermeyin o zaman. Bence arkadaş dememeye de başlayın şimdiden.Hocam karşıdaki kişi hesabın şifre falan değiştirip mağdur bırakırsa, hem kayıtlı kartlar falan da var.
Ya da kartları kaldırın, hesabın şifresini değiştirin. 2FA falan da açın. Epic Games ve Rockstar Games bir aptallık yapmadıysa 2FA açıkken pek bir zarar verememeli.