Zahmet etmesinler, 900 serisine dönsünler, hatta 970'lerde bulunan 3.5GB olayına tekrar geçiş yapsınlar. Ne gerek var VRAM'e ya? Salla gitsin. İyice 2010'lar İntel'e döndüler.
Detaylar
Kim cevapladı?Valla bu gidişle milletin cebinde ki paraları sömürecekler, gene geliyor hazır sisteme kart 5060 8 VRAM ile.Zahmet etmesinler, 900 serisine dönsünler, hatta 970'lerde bulunan 3.5GB olayına tekrar geçiş yapsınlar. Ne gerek var VRAM'e ya? Salla gitsin.
N2mYoqh
Uzman
AMD'nin bu firmayı ezip geçmesini istemem zira o vakit rekabet kalkar bu sefer pazar AMD'nin eline geçer sonra izle filmi
Üç harfli marka stabil kart üretse tekelleşme olmayacak.
Çekilmeleri biraz NVIDIA'a koz verdi.
deadfellow
Üstün
Yorum yapmak istemedim ama gerçekten cahilsin. Polaris mimarisinden sonra AMD'nin hiçbir problemi yok bu arada.Tamam ne yapalım gidip AMD'ye para mı basalım ? Birinin vrami az yazılımı iyi. Birinin yazılımı rezil vrami fazla aynı şeyin laciverdi.
RX5xxx serisi kesinlikle kronik sorunluydu evet ama sonrasında hiçbir problem olmadı AMD kartlarda. 2 jenerasyondur AMD kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. AI ya da yazılımsal olarak performans arttıran şeyleri kullanarak 100$'lık karta 500$ ödemeye devam edin
Nvidia için 4090, 4080S, 4080 kartları hariç almak pek mantıklı değil.
5060 8GB stoklar eriyince 5060ti 12GB gelir
Anlaşılan saf kas gücü yine çöp; yeni nesil DLSS ile performans alınan bir seri daha geliyor. Umarım böyle bir saçmalık yapmazlar eğer yaparlarsa mobil tarafı düşünemiyorum laptoplar 5080 aşağısı fosil üretim olur.
- Makaleler
- 3
AI Zort Generator cikartirlar, 200 dolar zam yaparlar ve okuturlar.
Evet sen sorun yaşamadığın için AMD kartlar kusursuz oluyor ben cahil oluyorum.Yorum yapmak istemedim ama gerçekten cahilsin. Polaris mimarisinden sonra AMD'nin hiçbir problemi yok bu arada.
RX5xxx serisi kesinlikle kronik sorunluydu evet ama sonrasında hiçbir problem olmadı AMD kartlarda. 2 jenerasyondur AMD kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. AI ya da yazılımsal olarak performans arttıran şeyleri kullanarak 100$'lık karta 500$ ödemeye devam edin![]()