Tamam ne yapalım gidip AMD'ye para mı basalım ? Birinin vrami az yazılımı iyi. Birinin yazılımı rezil vrami fazla aynı şeyin laciverdi.
Yorum yapmak istemedim ama gerçekten cahilsin. Polaris mimarisinden sonra AMD'nin hiçbir problemi yok bu arada.

RX5xxx serisi kesinlikle kronik sorunluydu evet ama sonrasında hiçbir problem olmadı AMD kartlarda. 2 jenerasyondur AMD kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. AI ya da yazılımsal olarak performans arttıran şeyleri kullanarak 100$'lık karta 500$ ödemeye devam edin :D

Nvidia için 4090, 4080S, 4080 kartları hariç almak pek mantıklı değil.

5060 8GB stoklar eriyince 5060ti 12GB gelir :) Anlaşılan saf kas gücü yine çöp; yeni nesil DLSS ile performans alınan bir seri daha geliyor. Umarım böyle bir saçmalık yapmazlar eğer yaparlarsa mobil tarafı düşünemiyorum laptoplar 5080 aşağısı fosil üretim olur.

Yorum yapmak istemedim ama gerçekten cahilsin. Polaris mimarisinden sonra AMD'nin hiçbir problemi yok bu arada.

RX5xxx serisi kesinlikle kronik sorunluydu evet ama sonrasında hiçbir problem olmadı AMD kartlarda. 2 jenerasyondur AMD kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. AI ya da yazılımsal olarak performans arttıran şeyleri kullanarak 100$'lık karta 500$ ödemeye devam edin :D
Evet sen sorun yaşamadığın için AMD kartlar kusursuz oluyor ben cahil oluyorum. 🙂 3 tane kart değiştim 6700 xt 2 tane sonuncusu düz 6700 ne hikmetse sorunum Nvidia karta geçince düzeldi 😉