Karabaş Otu çayı bu konuda en iyisidir. Ek olarak ben dinginleşmek için uzunca süre Ada Çayı ve Rezene de kullandım. Bir büyüğüm de Anason çayı çok içer. Tabii mental açıdan rahatlama çay ile değil de biraz kafada biten bir şey gene de. Söylediğim çaylarda ben hiçbir komplikasyon yaşamadım, gene de olası etkileri göz önünde bulundurmanız kendi açınızdan iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
PC'yi 1 ay kadar kullanmamalisin kesinlikle. Telefonu sadece gorusmek icin kullan. Annen ve babana durumu bildir. Disari telefonsuz cık. Sen hic iyi yolda degilsin bu kafayla her halt gelir basina haberin olsun. Nacizane tavsiyem bir kursa yazil herhangi bir kurs. Bak ben de insan sevmem fakat kimse icin onyargili konusmam veya onlarin benim hayatima mudahil olma sansini asla vermem. Koyde sadece anlastigim 1-2 insan var. Onlarla 2 yil oluyor tanisali onun haricinde herkes istedigi kadar sahte olsun umrumda degil. Unutma iyi insanlarda var bu hayatta. Allah şifa versin sana.Ağız alışkanlığı. Müslüman sayılıyor muyum Allah bilir.
Arkadaşım yok, olanların çoğu sahte. Sadece güvendiğim 2 kişi var. Dediğinizi yapıyorum bu arada, uygun kişiyi bulmak önemli.
Vâveylâ 48
Başarılı
Demleme pek sevmiyorum. Rahatlatsa onu da secerdim elbette.Konuyla ilgisi yok ama bilimsel şeyler sonradan değişebilir"Bu bilgi %100 mutlak gerçektir ve asla değişmez" diye bir kural yoktur.
@Vâveylâ Demleme çay iyi olur diye düşünüyorum.
Bilgisayar olmadan buyuk ihtimal sizofren olurum. Sakasina yazmiyorum, biraz belirti gosteriyor gibiyim. Ben insanlari seviyorum, aksine yalnizliktan nefret ederim. Sadece gecmiste cok fazla ihanete ugradigim icin paranoyaklik olustu.PC'yi 1 ay kadar kullanmamalisin kesinlikle. Telefonu sadece gorusmek icin kullan. Annen ve babana durumu bildir. Disari telefonsuz cık. Sen hic iyi yolda degilsin bu kafayla her halt gelir basina haberin olsun. Nacizane tavsiyem bir kursa yazil herhangi bir kurs. Bak ben de insan sevmem fakat kimse icin onyargili konusmam veya onlarin benim hayatima mudahil olma sansini asla vermem. Koyde sadece anlastigim 1-2 insan var. Onlarla 2 yil oluyor tanisali onun haricinde herkes istedigi kadar sahte olsun umrumda degil. Unutma iyi insanlarda var bu hayatta. Allah şifa versin sana.
En azindan burada klavye basinda yaziyorum da anlatabiliyorum. Gidipte yuz yuze kimseye anlatamam bunlari.
- Makaleler
- 1
Adaçayı kaynat.
- Makaleler
- 3
Git bir şey olmaz. Arkanı dön, doktora değil de duvara konuş gene derdini bi' şekil anlat. Şizofren olana, zırdeli olana bile çözüm var. Bi ölüme çözüm yok.
Vâveylâ 48
Başarılı
Deneyeceğim. Poset olanlari ise yarar mi yoksa granul mu alayim?
Hui 3
Uzman
"Onlar, iman edenler ve gönülleri Allah’ı zikretmekle sükûnete erenlerdir. Bilesiniz ki kalpler ancak Allah’ı anmakla huzur bulur." Rad 28.Ağız alışkanlığı. Müslüman sayılıyor muyum Allah bilir.
Ben yapıyorum süper oluyo
Yeni konular
-
-
-
-
Sosyal medyaya Android üzerinden kaliteli video nasıl yüklenir?
- Koneko Toujou
-
-
-