- Makaleler
- 1
Hocam ben de anlamadım. İlk başta olmadı. Tekrar deniyim dedim. Fastbootu açtım tek farkla açtı lakin ilk açılıştan sonra sistem ikidir çöküyor.Nasıl ya, beni mi kandırdın, boş yere kızdırdık @LH44 'ü![]()
432 yap bakalım, o açacak mı @nikilaudaxxxHocam ben de anlamadım. İlk başta olmadı. Tekrar deniyim dedim. Fastbootu açtım tek farkla açtı lakin ilk açılıştan sonra sistem ikidir çöküyor.![]()
432 yapıp kaydedince BIOS'um donuyor. Tepki yok.
tRFC bulaşma, M-Die olma ihtimali yüksek, ama 150 altını nasıl boot etti ilginç, benimki 145'te mort genelde.
Şimdi kaydedebildim. Boot etmesini bekliyorum ve etti.tRFC bulaşma, M-Die olma ihtimali yüksek, ama 150 altını nasıl boot etti ilginç, benimki 145'te mort genelde.
Şimdi kaydedebildim. Boot etmesini bekliyorum ve etti.
Hocam sormak istediğim başka bir soru var bunları yapacağım ama. Anakartimda tweaker ve AMD OC seçenekleri altında aynı ayarlar var lakin aynı parametreler yok mesela bu görüntü böyle mi olmalı veya nasıl olmalı. Default olarak böyle.Eki Görüntüle 204308
@nikilaudaxxx tRFC sistemin içinden geçer, ona bulaşma şu anlık. 6400 C32 böyle bir bak, uclk = mclk, FCLK = 2133, SoC voltaj için 1.26 bak, sonrasında 1.29 bak hata alırsan. Ayarlar Zen'deki gibi olsun.
Vdd-vddq-vddıo 1.45 olacak.
Bu tRFC'den bir an önce kurtulmazsan BIOS'u da corruptlayacak, sonrasında Flashback gerekir, demedi demeHocam sormak istediğim başka bir soru var bunları yapacağım ama. Anakartimda tweaker ve AMD OC seçenekleri altında aynı ayarlar var lakin aynı parametreler yok mesela bu görüntü böyle mi olmalı veya nasıl olmalı. Default olarak böyle.
Edit: BIOS'um aşırı donuyor.
Eki Görüntüle 204312