nikilaudaxxx
Çalışkan
Hocam güncel söylediklerinle tekrar deniyorum. Şimdi umarım olur ya.Adam marangoza dönecek şimdi, boş yere günahına girdik![]()
Başaramadık abi...
Son düzenleme:
Hocam güncel söylediklerinle tekrar deniyorum. Şimdi umarım olur ya.Adam marangoza dönecek şimdi, boş yere günahına girdik![]()
Öyle yap, tRFC bulaştığın için içine etti BIOS'un@Ayhan Dönmez, hocam BİOSUM hala donuyor. Son sürümü q flashtan yüklesem düzelir mi? Veya ne yapmalıyım?
İyi diyorsun hocam. İçeriden nasıl yapacağım? Bios default çekeyim ama nasıl?Öyle yap, tRFC bulaştığın için içine etti BIOS'unİçeriden ya da arka porttan yüklesen iyi olur son sürümü.
@nikilaudaxxx Giga'da arkadan yüklemek problem, Gigabyte.BIN olarak isimlendirecektin sanırım, BIOS default çekip içeriden aynı sürümü yükle. Düzelmezse arka porttan.
Öyle yap, tRFC bulaştığın için içine etti BIOS'unİçeriden ya da arka porttan yüklesen iyi olur son sürümü.
@nikilaudaxxx Giga'da arkadan yüklemek problem, Gigabyte. BIN olarak isimlendirecektin sanırım, BIOS default çekip içeriden aynı sürümü yükle. Düzelmezse arka porttan.
BIOS default ayarlara al, kısayol tuşu da vardı F5 olması lazım, save&exit F10, ben kısayol hiç kullanmam, bir bakarsın.İyi diyorsun hocam. İçeriden nasıl yapacağım? Bios default çekeyim ama nasıl?![]()
6000 de cl28e çeksem yeterli mümkün mü?
Bunu deneyeceğim. Cl26 mümkün mü?Eki Görüntüle 204358
@nikilaudaxxx 6200 c28 2066-2067 FCLK böyle bak, 1-2-1 Nitro, 1.26 SoC, 1.1 VDDP, 1.52 VDD-1.45 VDDQ-1.4 VDDIO