S21 FE'den yeni telefona geçilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunusemreyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 994

yunusemreyl

Başarılı
Herkese iyi sosyaller. Cihazımı yeni almama rağmen içimde bir değiştirme isteği var. Sizce yeni bir cihaza geçmek mantıklı mı? Mantıklı buluyorsanız 20-25k bandında 2. el dahil hangi cihazlar olabilir?

Temiz cihaz bulursa S23 bandına mantıksız değil aslında. Ben elimdeki S22'yi nokta hatasız olarak 21 ay garantili şekilde 17.000 TL'ye aldım. Sıfırı ortalama 21.000 TL'ydi o sıralar. Yeter ki dürüst satıcı ve düzgün mal olsun.

Evet fotoğraf veya gece performansı çok başarılı. Sadece video kısmı yine yeterli olmasına rağmen biraz daha iyisi olabilir mi diye düşünüyorum. S22'ye az bir fark verip geçebilsem güzel olur diye düşünüyorum. Diğer tüm konularda bende çok memnunum cihazdan.

S22 kullanıyorum, merak ettiğiniz soru varsa alabilirim.

Teknik detaylarına hakim değilim, işin felsefesine baktım ben biraz. O konuda yardımcı olurlar.

Herkese iyi Sosyaller. Cihazımı yeni almama rağmen içimde bir değiştirme isteği var. Sizce yeni bir cihaza geçmek mantıklı mı? Mantıklı buluyorsanız 20-25k bandında 2. el dahil hangi cihazlar olabilir?

S21FE günümüzde kullanılabilecek bir cihaz. İlla da yüksek modellere geçmek istiyorsanız S23 veya S24 serisine geçmenizi tavsiye ederim. Bütçe o kadar yok derseniz S22 serisine bakabilirsiniz. Kullanan arkadaşlar yanıt verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…