yunusemreyl

Başarılı
Herkese iyi sosyaller. Cihazımı yeni almama rağmen içimde bir değiştirme isteği var. Sizce yeni bir cihaza geçmek mantıklı mı? Mantıklı buluyorsanız 20-25k bandında 2. el dahil hangi cihazlar olabilir?

Cihazımı yeni almama rağmen içimde bir değiştirme isteği var.

Sebep sadece bu ise mantıksız. Anlık dürtüler ile boşuna bir harcama olur. S21 FE'yi anneme aldık, gayet başarılı bir cihaz.

2. el dahil hangi cihazlar olabilir?

Bir de ikinci ele de razısınız sırf değiştirme dürtünüzden ötürü. Bana mantıklı gelmiyor.

Sebep sadece bu ise mantıksız. Anlık dürtüler ile boşuna bir harcama olur. S21 FE'yi anneme aldık, gayet başarılı bir cihaz.

Bir de ikinci ele de razısınız sırf değiştirme dürtünüzden ötürü. Bana mantıklı gelmiyor.
Temiz cihaz bulursa S23 bandına mantıksız değil aslında. Ben elimdeki S22'yi nokta hatasız olarak 21 ay garantili şekilde 17.000 TL'ye aldım. Sıfırı ortalama 21.000 TL'ydi o sıralar. Yeter ki dürüst satıcı ve düzgün mal olsun.

Evet fotoğraf veya gece performansı çok başarılı. Sadece video kısmı yine yeterli olmasına rağmen biraz daha iyisi olabilir mi diye düşünüyorum. S22'ye az bir fark verip geçebilsem güzel olur diye düşünüyorum. Diğer tüm konularda bende çok memnunum cihazdan.

Evet fotoğraf veya gece performansı çok başarılı. Sadece video kısmı yine yeterli olmasına rağmen biraz daha iyisi olabilir mi diye düşünüyorum. S22'ye az bir fark verip geçebilsem güzel olur diye düşünüyorum. Diğer tüm konularda bende çok memnunum cihazdan.
S22 kullanıyorum, merak ettiğiniz soru varsa alabilirim.

Teknik detaylarına hakim değilim, işin felsefesine baktım ben biraz. O konuda yardımcı olurlar.

Herkese iyi Sosyaller. Cihazımı yeni almama rağmen içimde bir değiştirme isteği var. Sizce yeni bir cihaza geçmek mantıklı mı? Mantıklı buluyorsanız 20-25k bandında 2. el dahil hangi cihazlar olabilir?

S21FE günümüzde kullanılabilecek bir cihaz. İlla da yüksek modellere geçmek istiyorsanız S23 veya S24 serisine geçmenizi tavsiye ederim. Bütçe o kadar yok derseniz S22 serisine bakabilirsiniz. Kullanan arkadaşlar yanıt verir.

Herkese iyi Sosyaller. Cihazımı yeni almama rağmen içimde bir değiştirme isteği var. Sizce yeni bir cihaza geçmek mantıklı mı? Mantıklı buluyorsanız 20-25k bandında 2. el dahil hangi cihazlar olabilir?

Mantıklı değil ama değiştirmek isterseniz S23'e bakabilirsiniz.