Yanlış bilgi
Herkese iyi sosyaller. Cihazımı yeni almama rağmen içimde bir değiştirme isteği var. Sizce yeni bir cihaza geçmek mantıklı mı? Mantıklı buluyorsanız 20-25k bandında 2. el dahil hangi cihazlar olabilir?

Hocam S21 fe den S23 geçmeyin nedeni söylemem gerekirse değmez sadece ekran Edge panel oluyor ve S24 almak mantıksız sadece yapay zeka ekleyip önünüze sunuluyor:rofl:. Almak istiyorsanız durduran yok S23 alın ama çok ta günlük kullanımda ve oyunda fark olmaz.

S21FE günümüzde kullanılabilecek bir cihaz. İlla da yüksek modellere geçmek istiyorsanız S23 veya S24 serisine geçmenizi tavsiye ederim. Bütçe o kadar yok derseniz S22 serisine bakabilirsiniz. Kullanan arkadaşlar yanıt verir.

Hocam S24 sadece yapay zeka dışında günlük kullanımda değişklik yok yapay zeka gereksiz neden:
Paralı olacak.
Günlük kullanımda gereksiz bir özelik her zaman açılacapını sanmıyorum.
Onun yerine Google lens var.

Yeni aldıysanız mantıklı değil ama değiştirmeye karar verdiyseniz S23 iyi olur. Değiştirme sebebiniz nedir?

Video çekiminde fazla miktarda noise var ve her kamerayla 60FPS video çekemiyorum. Genel olarak takıldığım nokta video kalitesi.

S22 kullanıyorum, merak ettiğiniz soru varsa alabilirim.

Geniş açı kamerasıyla 60 FPS video çekebiliyor musunuz? Ayrıca portre video çekerken cisimleri de algılayabiliyor mu?
OIS ve gece videosundan memnun musunuz?

S21 FE'den S22'ye veya S23 FE'ye bile gecmek mantikli ama aradaki farklar seni ilgilendiriyor mu, bunu iyi dusun. Evet, daha iyi SoC; evet, daha iyi kamera; evet, daha iyi video performansi; evet, daha uzun sure guncelleme alacak ancak bunlari ne kadar umursuyorsun?

Cihaz gerçekten güzel fotoğraf çekiyor kamerası vs. çok güzel. Galiba tüm arkadaşlarım iPhone 13 üstü kullandığı için onların da video performansı kaynaklı böyle düşünüyorum. Tek olay video performansı. Onun için de kısa vade s22 vs. düşünmek yerine yurt dışı S24 Ultra düşünülebilir gibi geliyor bana.