Belirli bir süre uyumadıktan sonra uyuma eğilimi azalmaya başlıyor, uykuya dalmaya yaklaştığını hissettiğinde hareket ederek kendini uyandırmaya çalış. Birkaç saat sonra uyumak, uyanık kalmaktan daha zor hale gelecek.
Detaylar
Kim cevapladı?2 hafta uyumadığım oldu bu taktikle.
Bilgisayar oyunları sarıyor ancak bilgisayarın geçici olarak yok Ermo adam, telefondan rekabet oyunları bul ve oyna, bu seni +3 saat tutar.
İzlemediğin bir diziye, filme başla. İzlediklerinden farklı ama saracak bir şey tercih et.
Filtre kahve iç.
Gaza getirici müzikler dinle. (Heçkır müzikleri olabilir
)
Bir de odaklan uykun gelirse. Sadece odaklan ve düşün, diğer fonksiyonları kullanma, duyularını kullanma. Sadece göz.
Bilgisayar oyunları sarıyor ancak bilgisayarın geçici olarak yok Ermo adam, telefondan rekabet oyunları bul ve oyna, bu seni +3 saat tutar.
İzlemediğin bir diziye, filme başla. İzlediklerinden farklı ama saracak bir şey tercih et.
Filtre kahve iç.
Gaza getirici müzikler dinle. (Heçkır müzikleri olabilir
Bir de odaklan uykun gelirse. Sadece odaklan ve düşün, diğer fonksiyonları kullanma, duyularını kullanma. Sadece göz.
Berlin izleyecegim Netflix'ten zaten. 4. bolumde kalmistim.İzlemediğin bir diziye, filme başla. İzlediklerinden farklı ama saracak bir şey tercih et.
Berlin izleyecegim Netflix'ten zaten. 4. Bolu'mde kalmistim.
Sabaha kadar uyuma sonra uyu.
Bir şeyler izlemek forumda dolaşmak gibi etki yaratmıyor bu arada dikkat et, uyuya kalabilirsin. Uyur EEG gibi bir şey için uyumaman gerekiyorsa riskli biraz.Berlin izleyecegim Netflix'ten zaten. 4. bolumde kalmistim.