Arkadaşlar önceden vermiştim yağdan da gitti spora gidiyordum fakat okul dolayısı ile gidemeyeceğim. Sadece açık oluştursam verir miyim geri? Almıştım kiloyu verdiğim o yüzden tekrar başlıyorum.
Neden? Ben verdiğim dönemde sadece kardiyo yapıyordum. Ve önemsenmeyecek kadar kas kaybediyordum. Diyetisyen ile gidiyordum fakat okul açıldı yapacak zamanım yok.
Verebilirsin. Tabii biraz hareketlilik de lazım. Bağırsaklarını hareketlendirecek hareketler var işte squat, mekik gibi. Bunları yaparsan en azından sindirim ve dışkılama sürecin de hızlı olur. Full oturunca dışkılama süreci uzun sürüyor. Evde 5-10 dakika şu hareketleri yaparsan en azından kÂr kalır.
Yani yokta spor kısmı aklımı karıştırdı. Verdiğim dönemde hem kalori açığı hem spor yapıyordum fakat şuan yapacak zamanım yok. Sadece kalori açığı yapmayı düşünüyorum.
Neden? Ben verdiğim dönemde sadece kardiyo yapıyordum. Ve önemsenmeyecek kadar kas kaybediyordum. Diyetisyen ile gidiyordum fakat okul açıldı yapacak zamanım yok.
Yani yokta spor kısmı aklımı karıştırdı. Verdiğim dönemde hem kalori açığı hem spor yapıyordum fakat şu an yapacak zamanım yok. Sadece kalori açığı yapmayı düşünüyorum.