Yaparlar ama Vodafone bayisi garantiye gonderir onu. Diger arkadaşlar yukarida belirtmis zaten farkli segmentteki telefonlari karsilastirdigin icin oyle gozukuyor olabilir tabii ki. Ama bana gore ariza var gibi.
Bu arada, A34 ekran piksel sorunu var mı yok mu anlamanız için zoomlayarak çektim.

Not: S8 kamera keskin

A34'te bir gariplik daha tespit ettim. YouTube uygulamasındaki logo görseli bile komple bulanık görünüyor. S8'de ise kusursuz ve keskin.

Video izlerken her şey net geliyor bana A34'te ve keskin ama video dışı her şey bulanık.

Hatta oyun oynadım, o bile bulanık biraz.

Dosya Ekleri

• 20240105_014031.webp
    20240105_014031.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 92
Bu arada, A34 ekran piksel sorunu var mı yok mu anlamanız için zoomlayarak çektim.

Not: S8 kamera keskin

A34'te bir gariplik daha tespit ettim. YouTube uygulamasındaki logo görseli bile komple bulanık görünüyor. S8'de ise kusursuz ve keskin.

Video izlerken her şey net geliyor bana A34'te ve keskin ama video dışı her şey bulanık.

Hatta oyun oynadım, o bile bulanık biraz.
Hocam sizin ciha sorunlu benim babam A24 kullaniyor ben A71 hic boyle sorun gormedim ilk kez sizden duyuyorum.

Veya ben daha once 2k panelli telefon kullanmadigim icin hissetmiyor olabilirim.

Hocam sizin ciha sorunlu benim babam A24 kullaniyor ben A71 hic boyle sorun gormedim ilk kez sizden duyuyorum.
Video izlerken keskin sanki ama yazılarda hafif bulanık.

Kamerasız size telefon ekranımı nasıl gösterebilirim bilmiyorum.

Gerçek gözünüzle S8 ve A34'ü göstersem, anlarsınız sanırım.

Hocam oyle anlayamiyorum maalesef.
Ben şeyden şüphelendim. Paneldeki ışıklarda abartılı sızma yapıyor olabilir. Bu da hafif bulanıklığa sebep oluyor. Yani bir pikselin ışığının, başka piksele kayması durumu.

Bu görselde keskin kamera ile zoomladım. Beyaz ışık, neden kenarlara biraz sıçramış?

Dosya Ekleri

• 20240105_014031.webp
    20240105_014031.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 82
Ben şeyden şüphelendim. Paneldeki ışıklarda abartılı sızma yapıyor olabilir. Bu da hafif bulanıklığa sebep oluyor. Yani bir pikselin ışığının, başka piksele kayması durumu.

Bu görselde keskin kamera ile zoomladım. Beyaz ışık, neden kenarlara biraz sıçramış?
Sorunlu cihaz hocam ondan dolayi iste.

Bakın bu da S8 ekran zoomlanmış hali;

Başka arkadaşlarında görüşünü hatta kesin ve emin teknik destek almam gerek. Telefonu artık aldıktan sonra, iade işi ailevi sebeplerden ötürü zor. Birde annem yılbaşı hediyesi olarak almıştı.

Soldaki WebTekno yazısı S8, sağdaki Disney+ şeysi Galaxy A34:

Ayrıca şimdi S8'deki disney plus görselini atayim;
20240105_015711.webp

A34;
20240105_015637.webp

Umarım bu bulanıklık sorunu yazılımsaldır. Lütfen uzman biri çıkıp çözüm sunabilir mi burada?

S8 ile A34 aynı YouTube video çözünürlüğünde kıyaslama yaptım. A34 Daha bulanık kalıyor S8'e göre. Neden bilmiyorum.

Aklıma fikir geldi. Benim gibi S8'i olan varsa, aynı zamanda A34 5G'si varsa, kıyaslasın. Eğer S8 ve A34'ün keskinliğinde fark yok, sadece A34'te daha fazla pikseller belirgin diyorsa, o zaman benim cihaz kusurlu. Ama eğer, S8, A34'ten daha keskin ama A34 daha bulanık diyorsa, o zaman cihazımda sorun yok demektir. Bekliyorum!

Dosya Ekleri

• 20240105_015430.webp
    20240105_015430.webp
    191,8 KB · Görüntüleme: 77
Son düzenleme:
Yazıların etrafında bir parlama var gibi geldi bana. Sanki efekt gibi. Benim A54'te böyle bir şey yok.

Bir MediaMarkt mağazasına vs. gidip teşhir cihazıyla elinizdekini kıyaslayarak cihazınızda sorun var mı anlayabilirsiniz.