Sildiğin bileşeni geri yükselen yeterli. Sildiğin bileşenlerin listesinden Google ile ilgili olanları tekrar incele.
Detaylar
Kim cevapladı?Birkaç tane belki alakalı olabilir dediklerimi yükledim yine aynı.Sildiğin bileşeni geri yükselen yeterli. Sildiğin bileşenlerin listesinden Google ile ilgili olanları tekrar incele.
Tümünü geri yükledim yine düzelmedi.
@Silinen üye
Son düzenleme:
Güncel.@18034 peki Google Play Hizmetleri güncel mi, bir de onu güncelleyerek düzeltmeyi dene.
İlginç bir durum ya, benzer Debloat'ı bende yaptım ama bende sorun yok.
Darth AMD
Başarılı
@18034, hocam ben de A53 5G kullanmıştım. Şuan öyle çok problemli değil ancak eğer telefonu güncel tutuyorsanız siz de biliyorsunuzdur. Yaklaşık 1,5 sene öncesi bu telefonda chipset kaynaklı kötü bir optimizasyon vardı. Kamera açınca telefonun genel performansı düşüyordu. Hâlâ aynı sorunlar varsa direkt geçin. Ancak telefonumu annem kullanıyor şuanda ve onda gördüğüm kadarıyla yok. Eğer sizde de problem yoksa S25 ucuzlayana kadar almayın isterseniz.
Bazen tüm uygulamalar çöküyor ve yeniden başlatmazsam düzelmiyor. Google güncellemesinde de hata veriyor. Bu tarz sorunlar olmasa ekran boyutu dışında memnunum diyebilirim. Ha bir de animasyonlar felaket laglı olduğu için animasyonu kapatmak zorunda kalıyorum o da ayrı. Büyük ihtimal ilk fırsatta geçerim gibi.@18034, hocam ben de A53 5G kullanmıştım. Şuan öyle çok problemli değil ancak eğer telefonu güncel tutuyorsanız siz de biliyorsunuzdur. Yaklaşık 1,5 sene öncesi bu telefonda chipset kaynaklı kötü bir optimizasyon vardı. Kamera açınca telefonun genel performansı düşüyordu. Hâlâ aynı sorunlar varsa direkt geçin. Ancak telefonumu annem kullanıyor şuanda ve onda gördüğüm kadarıyla yok. Eğer sizde de problem yoksa S25 ucuzlayana kadar almayın isterseniz.
Darth AMD
Başarılı
Kasmıyor da dediğim gibi animasyonu sıkıntılı. Bana kalırsa Exynos işlemci mümkünse hâlen daha alınmamalı. Video bile izlerken ısınıyor.@18034, annemin telefonda şuanda akıyor desem yeri. Ben kullanırken deli dehşet kapsıyordu. Annem üstüne 2 hafta uygulamaları açık bırakıyor gene sorunsuz kullanıyor. Umarım sorunsuz bir geçiş yaparsınız hocam. Gerçekten Exynos işlemcilerin orta sekmenti çekilecek gibi değil.
A53'teki Exynos 1280, Samsung Foundry'nin en kotu ve verimsiz 5 nm dugumuyle uretildi. Cip guclu de olmayinca varligini duzenli hissettiriyor. Guncel Exynos'larin cogu o seviyeden daha ileride. Yine hicbiri TSMC elinden cikmis seviyede degil tabii ki.Kasmıyor da dediğim gibi animasyonu sıkıntılı. Bana kalırsa Exynos işlemci mümkünse hâlen daha alınmamalı. Video bile izlerken ısınıyor.
Arlecchino
Başarılı
A53'teki Exynos 1280, Samsung Foundry'nin en kotu ve verimsiz 5 nm dugumuyle uretildi. Cip guclu de olmayinca varligini duzenli hissettiriyor. Guncel Exynos'larin cogu o seviyeden daha ileride. Yine hicbiri TSMC elinden cikmis seviyede degil tabii ki.
S24 Exynos'a 3-5 gün dayanabilmiştim. Geçiş animasyonları veya uygulama içi hareketlerde cihaz kekeliyor. Örneğin TikTok'ta DM açarken CPU %80'in üzerine çıkıyor ve ara sıra FPS düşüyordu. Bu tarz şeylere fazlasıyla hassas olduğum için başım ağrımıştı. S23 serisinde veya Snapdragon'lu S24'te bu sorunları hiç görmedim. Kağıt üzerinde sentetik performansı iyi gözükse de hâlâ optimizasyon eksik. Muhtemelen önbellek eksikliği veya RAM yönetiminden dolayı takılmalar oluyordu.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-