Satacan mı?Bugün Honor 400'ü ve A56'yı mağazada kıyaslama imkanım oldu tekrardan. Honor ele oturma ve boyut anlamında harbiden çok güzel bir model olmuş, ekran panelinin A56'daki panelden daha iyi olduğunu biliyordum ama canlı gördüğümde daha da emin oldum, harbiden o panel farkı hissediliyor.
A56'nın sadece kasa kalitesi güzel ama kompaktlık anlamında Honor'un eline su dökemez.
Güzel bir indirim olursa Honor 400'e geçebilirim belki.
Detaylar
Kim cevapladı?Büyük ihtimalle...
Belki anneme de verebilirim.
Bu arada 120hz animasyonlarda ne çok farkediyormuş la. Sürekli 60hz kullanıyordum, ben de diyorum bu animasyonlar niye laglı.
Bu arada 120Hz animasyonlarda ne çok fark ediyormuş la. Sürekli 60Hz kullanıyordum, ben de diyorum bu animasyonlar niye laglı.
Vallahi bende şu an 60Hz'de kullanıyorum, bana daha rahat geliyor
Animasyonlar kapalı mı?Vallahi bende şu an 60Hz'de kullanıyorum, bana daha rahat geliyor.
Tabii ki, animasyonları kapatmak ve 60Hz'de kullanmak benim için Farz gibi bir şey oldu artık
@18034, tabii ki fark eder. Sonucta ekran iki kat daha yavas yenileme yapiyor. Hele ki hassasiyetiniz yuksekse 60 Hz kullanmak kanser eder adami. Telefonu benden habersiz 60 yapin, sadece bildirim panelini indirmemle bile gozlerim kaniyor resmen. iPhone inadi olanlara da bunu anlatmaya calisiyoruz ama marka sevgileri gozlerinden ustun geliyor genelde. Ama yadirgamiyorum, giyim sektorunde ben de ayniyim 

Yeni konular
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri