Şehsuvar Kementoğlu

Başarılı
Mart gibi yeni telefon alacağım. S25 Plus düşünüyorum ama stokları tükenmek üzere ve yeniden üretime geçmeyeceklermiş. Mart ayında S25 Plus bulamazsam mecburen S26 serisine ya da S25 Ultra'ya bakacağım. S26 serisi Ultra haricinde Exynos 2600 ile geleceği için pek sıcak bakamadım, yine de kesin bir bilgi yok lansman tarihine kadar. Şu an S25 Ultra'nın güncel fiyatı 80 bin lira. S26 serisi çıktıktan sonra asgari ücret zammını da dahil edersek 70 bine kadar düşer mi sizce?

Mart gibi yeni telefon alacağım. S25 Plus düşünüyorum ama stokları tükenmek üzere ve yeniden üretime geçmeyeceklermiş. Mart ayında S25 Plus bulamazsam mecburen S26 serisine ya da S25 Ultra'ya bakacağım. S26 serisi Ultra haricinde Exynos 2600 ile geleceği için pek sıcak bakamadım, yine de kesin bir bilgi yok lansman tarihine kadar. Şu an S25 Ultra'nın güncel fiyatı 80 bin lira. S26 serisi çıktıktan sonra asgari ücret zammını da dahil edersek 70 bine kadar düşer mi sizce?

Fiyatının düşeceği kesin. Hatta düz S26 serisinin fiyatlarına düşebilir belki (S24 ultranın fiyatları öyle olmuştu)
Şahsen Exynos 2600'den çok uzak durmayın.

Fiyatının düşeceği kesin. Hatta düz S26 serisinin fiyatlarına düşebilir belki (S24 ultranın fiyatları öyle olmuştu)
Şahsen Exynos 2600'den çok uzak durmayın.

Bilemiyorum ya ben S4 ve A5 kullanmıştım tabii ki eski nesil Exynostu ama 3 yılın sonunda telefonlar ayvayı yemişti değiştirmek zorunda kalmıştım. 5 yıldır Snapdragon'lu A71 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım şarjı bile 5 yıla göre fena değil ama kamerası rezalet geliyor artık. Şu an bazı videolar var güncel bazı S serilerinde Exynos ve SP'lu aynı telefonları karşılaştırıyorlar kamera, oyun, sıcaklık ve batarya performanslarında hâlâ Snapdragon önde. Exynos 2600'ün 2 nm olması beni pek heyecanlandırmadı açıkçası yine de çıkınca göreceğiz.

Bilemiyorum ya ben S4 ve A5 kullanmıştım tabii ki eski nesil exynostu ama 3 yılın sonunda telefonlar ayvayı yemişti değiştirmek zorunda kalmıştım. 5 yıldır Snapdragon'lu A71 kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım şarjı bile 5 yıla göre fena değil ama kamerası rezalet geliyor artık. Şu an bazı videolar var güncel s serilerinde Exynos ve Sp'lu aynı telefonları karşılaştırıyorlar kamera, oyun, sıcaklık ve batarya performanslarında hâlâ Snapdragon önde. Exynos 2600'ün 2 nm olması beni pek heyecanlandırmadı açıkçası yine de çıkınca göreceğiz.

S4 ve A5 :D kullandıklarınız tarih öncesi çağlardan kalma Exynos'lar. 2400'den beri klasik ısınma ve modem harici daha kötü bir şey duymadım. Şu anki performansları da ortalama.

S4 ve A5 :D kullandıklarınız tarih öncesi çağlardan kalma Exynos'lar. 2400'den beri klasik ısınma ve modem harici daha kötü bir şey duymadım. Şu anki performansları da ortalama.

Bunu zaten belirttim ve güncel S serilerinde de performans karşılaştırmalarını da izledim dedim. İlla ki gelişmiştir tabii Exynos, fakat Snapdragon da bir o kadar gelişti, o kadar para verince Snapdragon istiyor insan. Çıksın karşılaştırma ve test videolarını izleriz zaten Exynos 2600'ün. S25 Ultra ne kadar düşer peki?

Bunu zaten belirttim ve güncel s serilerinde de performans karşılaştırmalarını da izledim dedim. İllaki gelişmiştir tabii Exynos, fakat Snapdragon da bir o kadar gelişti, o kadar para verince Snapdragon istiyor insan. Çıksın karşılaştırma ve test videolarını izleriz zaten Exynos 2600'ün. S25 Ultra ne kadar düşer peki?

Ya siz de o yönden haklısınız Exynos istemiyorsunuz ben de istemem tabii ama bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok bence. Dediğim gibi base S26 serisinin fiyatına kadar düşebilir.

Ya siz de o yönden haklısınız Exynos istemiyorsunuz ben de istemem tabii ama bu kadar ön yargılı olmaya gerek yok bence. Dediğim gibi base S26 serisinin fiyatına kadar düşebilir.

Şu an düz S25, 58 bin bandında. Valla o kadar düşerse ve S26 Exynos ile gelirse direkt S25 Ultra çekerim ama ben 70 bine falan anca düşer diye düşünüyorum bakalım lansmanı sabırsızlıkla bekliyoruz. Tam telefon alacağım zaman yeni seri Exynos ile geliyor ve önceki serinin stokları bitiriyor, bizim de şans bu :D

Şu an düz S25, 58 bin bandında. Vallahi o kadar düşerse ve S26 Exynos ile gelirse direkt S25 Ultra çekerim ama ben 70 bine falan anca düşer diye düşünüyorum bakalım lansmanı sabırsızlıkla bekliyoruz. Tam telefon alacağım zaman yeni seri Exynos ile geliyor ve önceki serinin stokları bitiriyor, bizim de şans bu :D

S24 Ultra örneğinden gittim S25 ve S25+ fiyatları arasındaydı.