- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?Karşı cinsten kaç kişiye teklif edip red yedin? Hiç başarısız olmadan başarısız olduğunu düşünüyor olabilir misin?
- Makaleler
- 23
Kendini bu kadar küçük düşürme hep aynı konuları açıyorsun.
Heh abi seni de dahil ettiğim için kendimi tebrik ediyorum artık. 2. Enginbey vakasıyım önce bunu söyleyeyim.Karşı cinsten kaç kişiye teklif edip red yedin? Hiç başarısız olmadan başarısız olduğunu düşünüyor olabilir misin?
34 kere reddedildim. 2017'den beri.
MersinliToji vakası.Kendini bu kadar küçük düşürme hep aynı konuları açıyorsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hep aynı konuyu bir tek sadece sen açıyorsun dostum, sevgili arayarak bulunmaz bu kadar basit. Karşına çıkacağı varsa çıkar, herkes her şeyi yaşayacak diye bir şey yok. Bunların bir zamanı da yok.
RockyHighway79 1
Üstün
Usta, MersinliToji vakası arc'ı yakında başlayacak.
Ek olarak dün 34 oldu.Karşı cinsten kaç kişiye teklif edip red yedin? Hiç başarısız olmadan başarısız olduğunu düşünüyor olabilir misin?
Çıkmazsa ne olacak? İşte yalnız kalmak istemiyorum.Hep aynı konuyu bir tek sadece sen açıyorsun dostum, sevgili arayarak bulunmaz bu kadar basit. Karşına çıkacağı varsa çıkar, herkes her şeyi yaşayacak diye bir şey yok. Bunların bir zamanı da yok.
Nasıl Sap Kalınır? - MersinliTojiUsta, MersinliToji vakası arc'ı yakında başlayacak.
Eki Görüntüle 77129
Kanka sen her tanıdığın kıza damdan düşer gibi açılıyor olmayasın?
Hayır. Aslında buna açıklık getirmiştim. Bu hayatta sadece 2 kez açıldım. Diğerleri ise şansımı bile denemeyediğim kızlar.Kanka sen her tanıdığın kıza damdan düşer gibi açılıyor olmayasın?
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
2.000 TL'ye S26 Ultra için kılıf ve ekran koruyucu önerisi
- Hamza Ensar Sağlam
-
-