Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kız en azından üzülmemem için reddetti. Kız üniversite sınavına hazırlanıyor ve ek olarak ben Bursa'dan gideceğim. Yani kız gerçekten değer vermiş bana. En azından o yeter.
Bak şimdi dananın kuyruğu burada kopar. Kimse seni üzülmemen için falat reddetmez. Sevseydi, değer verseydi bir şekilde yanında olurdu. Kötü biteceğini düşünse bile mutlaka seninle güzel günler geçirmek uğruna yaşardı seninle.

1) Sevgilimin olmamasını nasıl kabulleneceğim?
2) O kişi beni nasıl bulacak?
3) Gerçekten sevgili hak eden insan mıyım?
4) Çevremde sevgilisi olanların sayısı çok fazla, bu haliyle beni gerçekten üzüyor.

İncel olma sevdanı kaç ay oldu bırakamadın hâla. Her insanın her yaşta ilişkisi olması gerekmiyor arkadaş, 18 yaşındaki bireylerin yarısından çoğunun sevgilisi yok.

İncel olma sevdanı kaç ay oldu bırakamadın hâla. Her insanın her yaşta ilişkisi olması gerekmiyor arkadaş, 18 yaşındaki bireylerin yarısından çoğunun sevgilisi yok.

Kuzenimin var? Bak o kişi lütfen beni 20'sinden bulmasın. Gençken sevgili istiyorum, yetişkin veya yaşlıyken değil.

1) Sevgilimin olmamasını nasıl kabulleneceğim?
2) O kişi beni nasıl bulacak?
3) Gerçekten sevgili hak eden insan mıyım?
4) Çevremde sevgilisi olanların sayısı çok fazla, bu haliyle beni gerçekten üzüyor.
1)Herkesin sevgilisi olacak diye bir durum yok. Benim de ilk sevgilim 18 yaşımda oldu.
2)Rastlantısal. Yüksek ihtimal hiç beklemediğin, kafanda kurmadığın, aramadığın bir zamanda
3)Bence evet, sadece olgunlaşman lazım.
4)Üzer tabii normaldir ama dediğim gibi.

1) sevgilimin olmamasını nasıl kabulleneceğim?
2) o kişi beni nasıl bulacak?
3) gerçekten sevgili hak eden insan mıyım?
4) çevremde sevgilisi olanların sayısı çok fazla, bu haliyle beni gerçekten üzüyor.

1 ) Ya seve seve ya da zorla.
2) Zamanı gelince bulur.
3) Hayır. Milyon tane böyle konu açtın hayattaki tek amacın birinin seni sevmesi kendini geliştirmiyorsun.
4) Ağlama oynaaaa.

1)Herkesin sevgilisi olacak diye bir durum yok. Benim de ilk sevgilim 18 yaşımda oldu.
2)Rastlantısal. Yüksek ihtimal hiç beklemediğin, kafanda kurmadığın, aramadığın bir zamanda
3)Bence evet, sadece olgunlaşman lazım.
4)Üzer tabii normaldir ama dediğim gibi.
20'sinden sonra bulmasın. Gençliğim bittikten sonra anlamı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.