Bak şimdi dananın kuyruğu burada kopar. Kimse seni üzülmemen için falat reddetmez. Sevseydi, değer verseydi bir şekilde yanında olurdu. Kötü biteceğini düşünse bile mutlaka seninle güzel günler geçirmek uğruna yaşardı seninle.O kız en azından üzülmemem için reddetti. Kız üniversite sınavına hazırlanıyor ve ek olarak ben Bursa'dan gideceğim. Yani kız gerçekten değer vermiş bana. En azından o yeter.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?1) Sevgilimin olmamasını nasıl kabulleneceğim?
2) O kişi beni nasıl bulacak?
3) Gerçekten sevgili hak eden insan mıyım?
4) Çevremde sevgilisi olanların sayısı çok fazla, bu haliyle beni gerçekten üzüyor.
4) Çevremde sevgilisi olanların sayısı çok fazla, bu haliyle beni gerçekten üzüyor.
İncel olma sevdanı kaç ay oldu bırakamadın hâla. Her insanın her yaşta ilişkisi olması gerekmiyor arkadaş, 18 yaşındaki bireylerin yarısından çoğunun sevgilisi yok.
Kuzenimin var? Bak o kişi lütfen beni 20'sinden bulmasın. Gençken sevgili istiyorum, yetişkin veya yaşlıyken değil.
1)Herkesin sevgilisi olacak diye bir durum yok. Benim de ilk sevgilim 18 yaşımda oldu.1) Sevgilimin olmamasını nasıl kabulleneceğim?
2)Rastlantısal. Yüksek ihtimal hiç beklemediğin, kafanda kurmadığın, aramadığın bir zamanda
3)Bence evet, sadece olgunlaşman lazım.
4)Üzer tabii normaldir ama dediğim gibi.
DeadlyMania7 61
Bilgin
1) sevgilimin olmamasını nasıl kabulleneceğim?
2) o kişi beni nasıl bulacak?
3) gerçekten sevgili hak eden insan mıyım?
4) çevremde sevgilisi olanların sayısı çok fazla, bu haliyle beni gerçekten üzüyor.
1 ) Ya seve seve ya da zorla.
2) Zamanı gelince bulur.
3) Hayır. Milyon tane böyle konu açtın hayattaki tek amacın birinin seni sevmesi kendini geliştirmiyorsun.
4) Ağlama oynaaaa.
20'sinden sonra bulmasın. Gençliğim bittikten sonra anlamı yok.1)Herkesin sevgilisi olacak diye bir durum yok. Benim de ilk sevgilim 18 yaşımda oldu.
2)Rastlantısal. Yüksek ihtimal hiç beklemediğin, kafanda kurmadığın, aramadığın bir zamanda
3)Bence evet, sadece olgunlaşman lazım.
4)Üzer tabii normaldir ama dediğim gibi.
20'sinden sonra gençlik mi bitiyor? Eyvahlar olsun. Hocam beni gömün! @DeadlyMania720'sinden sonra bulmasın. Gençliğim bittikten sonra anlamı yok.
DeadlyMania7 61
Bilgin
20'sinden sonra bulmasın. Gençliğim bittikten sonra anlamı yok.
Böyle düşünüyosan tek olayın kızlarla takılmak. Git kanka ol. Acını dindirirsin belki onlar kızlara yaklaşmana yardımcı olur.
Ya da elit keko gibi gözüküp " off erkek yhaaa " diyen kızlarla takılırsın.
Beni de!20'sinden sonra gençlik mi bitiyor? Eyvahlar olsun. Hocam beni gömün! @DeadlyMania7
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
-
2.000 TL'ye S26 Ultra için kılıf ve ekran koruyucu önerisi
- Hamza Ensar Sağlam
-
-