Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam Bursa için güzel bir psikolog ismi olan bir psikologa gitseniz çok iyi yapmış olursunuz. Bir gün Bursa'ya gelip sizinle içmek isterim :D. Bende yakınım oraya.
Aileme anlatamıyorum bu durumu. Ailem papağan gibi aynı şeyleri söylüyor gitmemem için. Para israfı gözüyle bakılıyor.

Bugün bulamazsınız yarın bulursunuz.
Kaynak: enginbey8108'in custom isosu

Değişik bir bakış açısı. Çözemedim kolay gelsin.

Kadınlar ile nasıl uğraşıyorsunuz onu da anlamış değilim. Hiç kimsenin tribini çekemem ben.

1) Sevgilimin olmamasını nasıl kabulleneceğim?
2) O kişi beni nasıl bulacak?
3) Gerçekten sevgili hak eden insan mıyım?
4) Çevremde sevgilisi olanların sayısı çok fazla, bu haliyle beni gerçekten üzüyor.

1) Sevgilin olsa ne olacak.
2) Karşına çıkacaktır gerektiği zaman. Sorgulamaya gerek yok.
3)O soruyu kendine soracaksın.
4) Çevrendeki insanlar muhtemelen 2 günlük sevgili yapıp ayrılıp 1 ay ağlıyorlardır. Çok var öyleleri.

Hayatımda bir kız dolayısıyla acı çeken çok gördüm de sevgilisi olmadığı içini ilk defa duyuyorum. Bunun bir üstü Apaçi Mustafa.

Her şey olduğu yere varır. Siz mücadele etmezseniz zaten hiçbir zaman karşı cins birisi ile sevgili olamazsınız. Ya üstüne üstüne gideceksin korkularının, ya o zamanı bekleyeceksin, ya da hiçbir şey değişmeyecek.

Yani gören de 40-50 yaşında birileri yazıyor ve açıyor bu konuları sanar. Yaşın 18 18.. Rahat ol yav.

Bu adama argüman sunmayalım bence hiç. Benim bu arkadaşın konularını okurken astım krizim tutuyor artık.

Baban bizim demeye gücümüzün yetmediği şeyleri söylemiş hocam daha ne?

1) Sevgilin olsa ne olacak.
2) Karşına çıkacaktır gerektiği zaman. Sorgulamaya gerek yok.
3)O soruyu kendine soracaksın.
4) Çevrendeki insanlar muhtemelen 2 günlük sevgili yapıp ayrılıp 1 ay ağlıyorlardır. Çok var öyleleri.

Hayatımda bir kız dolayısıyla acı çeken çok gördüm de sevgilisi olmadığı içini ilk defa duyuyorum. Bunun bir üstü Apaçi Mustafa.
1) Forumda daha fazla bu tarz konular görmeyeceksiniz, mutlu olacağım
2) Ne zaman çıkacaktır? 25 yaşımdan sonra çıkarsa reddederim. Herkes 16-18'inde bulmuş iken ben 25'inde bulursam utançtan ölürüm
3) Hem hakediyorum, hem haketmiyorum
4) Hayır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.