Böyle bir durumda İtemsatış yardim etmez mi? Hem satıcılar kimlik doğrulaması yapıyor satış yapabilmek için. O kişi bunu bile bile çalıntı hesap satar mı?

Hocam item satış ilgilenmiyor o kısımla komisyon kesip parasına bakıyor Trendyol gibi düşun.

Mesela benim başıma şöyle bir şey geldi Valorant hesabım çalınmışdı Riot desteğe yazdım bilgileri istediler bende verdim ve girdim hesaba.Hesaba VP yatırılmış adım değişmiş ve rank kasılmışdı. Yani tüm bilgileri sizde olsa bile ilk sahibi rahat bir şekilde alabilir.

Arkadaşlar hesabı aldım Minecraft'ta girilmemiş bile kullanıcı adı girdirdi hiçbir şekilde banlı değil ve her şeyini değiştirdim.

Sorun yaşamadıysanız ne güzel. Piyasa fiyatının çok çok altında bir oyun görüyorsanız, onlar genelde paylaşımlı hesap oluyor.

Hocam item satış ilgilenmiyor o kısımla komisyon kesip parasına bakıyor Trendyol gibi düşun.

Mesela benim başıma şöyle bir şey geldi Valorant hesabım çalınmışdı Riot desteğe yazdım bilgileri istediler bende verdim ve girdim hesaba. Hesaba VP yatırılmış adım değişmiş ve rank kasılmışdı. Yani tüm bilgileri sizde olsa bile ilk sahibi rahat bir şekilde alabilir.

Yok hocam sorun yaşatmadı, bilgilerin tamamını aldım zaten. Bu saatten sonra istese de alamaz.

Bilgileri değiştirmek işe yaramaz hocam anlamıyor musunuz?

Yok hocam sorun yaşatmadı, bilgilerin tamamını aldım zaten. Bu saatten sonra istese de alamaz.

Hesapta pelerin çıktı mı? Eğer minecon pelerinlerinden çıktıysa çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben bahsettiğiniz satıcıdan İtemsatış üzerinden HexacShop adlı satıcıdan minecraft hesabı aldım 2 aydır sorunsuz şekilde kullanıyorum

Çalıntı diyenler lütfen gitsin bir kere alsın ve denesin. Hesapta 0 saat var ve sunuculardan banlı olmuyor genelde. İnsanları korkutmayın boşu boşuna. Tam 1 yıl oldu hiç sorun yaşamadım. Güvenilir ve kimlik onaylı bir satıcıdan alırsanız ekstaradan video kaydı alırsanız sorun yaşasanız bile yardım ederler. Almayıp da boş boş yazanlar lütfen konuşmasın. Linç yemeye hazırım.

Çalıntı diyenler lütfen gitsin bir kere alsın ve denesin. Hesapta 0 saat var ve sunuculardan banlı olmuyor genelde. İnsanları korkutmayın boşu boşuna. Tam 1 yıl oldu hiç sorun yaşamadım. Güvenilir ve kimlik onaylı bir satıcıdan alırsanız ekstaradan video kaydı alırsanız sorun yaşasanız bile yardım ederler. Almayıp da boş boş yazanlar lütfen konuşmasın. Linç yemeye hazırım.

Her satıcı aynı değil maalesef.