Arkadaşlar selam, 11. sınıf sayısal öğrencisiyim. YKS için çalışmalara başladım ama önce bir hedef koymak istedim. Öncelikle tıp ve diş hekimliği gibi bölümleri baştan eledim; çünkü hastaneye gittiğimde bile aşırı daralıyorum. Bu yüzden mühendislik alanına yöneldim. Bilgisayar mühendisliğini forumlarda araştırdım; bazıları o bölümün 'öldüğünü' ve artık okunmayacağını söyleyip elektrik-elektronik öneriyor. Onu araştırınca da yine benzer yorumlarla karşılaşıyorum.
Mekatronik mühendisliğine bakıyorum, durum yine aynı. Bilgisayar mühendisliği için evime 10 dakika mesafede olduğu için ilk hedefim Yıldız Teknik Üniversitesi. Sınav istediğim gibi geçmezse Marmara Üniversitesi, o da olmazsa Gazi Üniversitesi'ni düşünüyorum. Diğer planım ise Ankara’ya gitmek yerine benzer bir sıralamayla YTÜ’de Mekatronik okumak. Sizlerin düşünceleri nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Mekatronik mühendisliğine bakıyorum, durum yine aynı. Bilgisayar mühendisliği için evime 10 dakika mesafede olduğu için ilk hedefim Yıldız Teknik Üniversitesi. Sınav istediğim gibi geçmezse Marmara Üniversitesi, o da olmazsa Gazi Üniversitesi'ni düşünüyorum. Diğer planım ise Ankara’ya gitmek yerine benzer bir sıralamayla YTÜ’de Mekatronik okumak. Sizlerin düşünceleri nedir? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.