Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?Silverback Gorilla
Üstün
Bu adam neden bu kadar boş öneriler yapıyor?Forumda şeriatı destekleyenlere ceza verilmeli. Anayasaya karşı olanları forumda görmek kötü, zaten her konuda da tartışma çıkarıyorlar.
Aslında mantıklı sanki ya. Hepsini şutlasak fena olmazdı ama Techolay için böyle şeyler yapmamız lazım sonra faşist din düşmanları diyerek geziyorlar.
Silverback Gorilla
Üstün
Hayır ya geçen de konu dışı kategorisinde konu açmak sınırlandırılsın diye boş öneri yapıyor ana ekranda gözüküyor diye ki ana ekranda gözükmüyor. Bilip bilmeden konuşuyor böyle boş insanlar. Göz ardı.
Normalde göz ardı ettiğim kişileri okurum bu adamı asla ama asla okumayacağım. Saygılar.
Tek sorun o mu sence? Günde 6-7 konu açıp mesajda kasılabiliyor o kategoride. Ayrıca bir şey söylemedim bu zamana kadar fakat konu dışı kategorisinde açtığın boş konuları bilmiyorsun sanırsam. Önerilerimi görmek istemiyorsan göz ardı edebilirsin.Hayır ya geçen de konu dışı kategorisinde konu açmak sınırlandırılsın diye boş öneri yapıyor ana ekranda gözüküyor diye ki ana ekranda gözükmüyor. Bilip bilmeden konuşuyor böyle boş insanlar. Göz ardı.
Neden tek sorununuz şeriatçılarla? Neden forumda batı özentileriyle ilgili tek bir konu yok? Şu an burada hiçbirimiz Türk değiliz maalesef ki bunun nedeni batılaşarak ve batıya özenerek yaptığımız davranışlardır. Şeriatı tartışmaktan önce bu konuların tartışılması gerekmiyor mu? Turan kültürü gitgide eriyor ve şu an bitti bitecek ne yazık ki. Zaten tek derdimiz şeriat ve şeriatçılardı değil mi?
Evet tek sorunumuz şeriatçılar, çünkü şeriatın gelmesini istemek anayasaya karşı ayrıca şeriatçılar tüm konularda neredeyse tartışma çıkarıyor.Neden tek sorununuz şeriatçılarla? Neden forumda batı özentileriyle ilgili tek bir konu yok? Şu an burada hiçbirimiz Türk değiliz maalesef ki bunun nedeni batılaşarak ve batıya özenerek yaptığımız davranışlardır. Şeriatı tartışmaktan önce bu konuların tartışılması gerekmiyor mu? Turan kültürü gitgide eriyor ve şu an bitti bitecek ne yazık ki. Zaten tek derdimiz şeriat ve şeriatçılardı değil mi?
Batı özentisi olmak anayasaya karşı değil, suç değil ve batı özentileri forumda insanlara yardım edip foruma katkı sağlıyor.
Forumda bu zamana kadar aşırı solcu, aşırı Kemalist birini görmedim. Ayrıca şeriatçılar şeriat bence daha iyi vb. dese sorun olmaz, fakat şeriatçılar hem konularda kavga çıkarıyorlar hem de bazıları şeriat gelecek vb. diyor.Saçmalık. Buradaki aşırı solcu, aşırı Kemalist'ler şeriatçılardan daha bağnaz. Bırakın da herkes görüşünü konuşsun.
Forumda bu zamana kadar aşırı solcu, aşırı Kemalist birini görmedim. Ayrıca şeriatçılar şeriat bence daha iyi vb. dese sorun olmaz, fakat şeriatçılar hem konularda kavga çıkarıyorlar hem de bazıları şeriat gelecek vb. diyor.
Bu tarz söylemlerle konu dışına çıkan veya sapkınlık yaratan birini görürseniz raporlayın, zaten ceza verilecektir. Göz ardı ettiğim 10 kişiden 8'i aşırı Kemalist olup bana "git AKP'den paranı al" diyen tiplerdi