BaylanSkoll
Uzman
Merhaba, Sinerji'nin resmi sayfasından "Patriot 32 GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000MHz CL30 DDR5 RAM (pVV532G600C30k)" ürününü "5 Ekim 2024" tarihinde sipariş ettim. Ürün "9 Ekim 2024" tarihinde Sürat Kargo ile elime ulaştı. Yeni sistemimin parçalarını bir araya getirip kontrolü sağladığımda görüntü alamadım. Sonra kademe kademe gidip kontrol ettiğimde RAM'in bir modülünde sistem görüntü verirken diğer modülünde görüntü vermiyordu. Bu testi 4-5 defa tekrarlayıp kontrol ettim. Her işlem sonrası CMOS resetleyip daha sonra kontrolünü sağladık. RAM'in bir modülünün bozuk olduğunu anladıktan sonra "10 Ekim 2024" tarihinde Sinerji ile iletişime geçip değişim talebinde bulundum. Aramızda geçen diyalog aşağıda alıntı kutusunda adım adım verdim. sipariş no ve kargo anlaşma kodlarını "X" olarak gizledim.
Yazışmalarda göreceğiniz gibi benden ürünü öncelikle RAM'in yetkili servisine göndermemi istiyor itiraz edince ürünü kendilerine göndermemi istiyorlar. Bu yazışmalardan sonra ürünü "11 Ekim 2024" tarihinde anlaşmalı kargo ile kendilerine gönderdim. RAM'ler "14 Ekim 2024" tarihinde ellerine ulaşıyor ve 2 gün geçtikten sonra yani "16 Ekim 2024" tarihinde RAM'ler için kayıt açıyorlar.
Bugün konuyu açtığım gün 21 Ekim 2024 tarihinde değişimle alakalı herhangi bir bilgi görmeyince öncelikle mesaj attım daha sonra telefonla aradım bana sürecin 2 hafta kadar daha sürebileceğini söylediler. Benim sıfır aldığım ürün nasıl bozuk çıkar çıksa dahi neden bunun sıkıntıları ben çekiyorum dediğimde bana haklısınız ilgileniyoruz sorunu en kısa sürede çözmeye çalışacağız gibi geçiştirme cümleler söylüyorlar. Ayrıca destekten attığım son mesaj;
Bu mesaja henüz bir cevap gelmedi ancak gelirse buradan sizlerle paylaşacağım. Ancak Sinerji hazır sistem bir araya getirip satan bir site yani bu RAM'lerin bozuk olup olmadığını kendi destek birimlerinde dahi çok kısa bir süre içerisinde anlayabilecekken süreci ağırlaştırıp beni burada mağdur ediyorlar. Tarafıma bozuk yani ayıplı mal gönderip daha sonra servise yönlendirmeye çalışan bir firma. Buradan alışveriş yapacak olan varsa dikkat etsin. Başınıza her an her şey gelebilir. Ürünü "5 Ekim 2024" tarihinde sipariş ettim. "21 Ekim 2024" tarihindeyiz bugünde bitti ve hâlâ sorun çözülmedi. Bu kadar zaman geçtiği yetmezmiş gibi süreç 2 hafta kadar daha sürebilir deniliyor ve çözümü hızlandırmak ya da kendi yarattıkları sorunu çözmek için en ufak bir destek dahi sunmuyorlar. Bu firmadan sipariş verecek olan herkes dikkat etsin. Alacağınız ürün bozuk çıkarsa sizi 1-2 ay uğraştıracaklardır. Benim gidişat 1. ayını doldurmak üzere. Gelişme oldukça buradan güncellleme yapacağım.
siz
Web sayfanızdan sipariş no: Xxxxxxxxxx ile 2x16 RAM aldım. RAM'lerin ikisini sisteme taktığımda ekran gelmedi. BIOS Update yapttıkan sonra bile tepki alamadım. Daha sonra tek tek denediğimde bir tane RAM'de görüntü verirken diğer RAM'de görüntü vermedi. CMOS reset dahil her şeyi yapmamıza rağmen sonuç alamadık. Muhtemelen RAM'lerden biri arızalı. Ramlerin değişimini talep ediyorum.
Anakart= ASUS TUF gaming B650M-Plus
İşlemci= RyzEN7800X3D.
11 gün önce - 10 Ekim 2024 perşembe 11:32
Genişletmek için tıkla...
talha g.
Merhaba,
Ürününüz marka garantili olduğundan yetkili servisi görmesi gerekmektedir iade, değişim, onarım işlemlerini sadece yetkili servisi belirlemektedir. Sürecin daha hızlı ilerlemesi için ürünü oksid bilişim yetkili servisi ile görüşüp durumu belirtip gönderebilirsiniz. Gönderemezseniz durumu belirtiniz yardımcı olayım size.
Oksid bilişim yetkili servisi: (0212) 347 70 90.
Not: Çözüldü diye sizlere bildirim ulaşıyor cevap verdikçe otomatik bildirim gibi bir durum. Siz tekrar dilediğiniz zaman yanıtla yapabilirsiniz ilgilenirim.
11 gün önce - 10 Ekim 2024 perşembe 16:45
siz
Yeni aldığım ürün bozuk çıkıyor ve bununla ben mi uğraşmak zorunda kalıyorum. Bu nasıl bir anlayıştır? Web sayfanıza bilgi notu düşseniz 6 saat mesaja dönmenizi beklemezdik. Bari ürünü size gönderelim siz yetkili servise gönderip dönüşünü bekleyip ürün değişimini yapın. Ancak onu yapmaktan bile acizsiniz.
10 gün önce - 10 Ekim 2024 perşembe 19:50
talha g.
Merhaba,
Ürünü aşağıda belirttiğim şekilde ürünü tarafımıza gönderim sağlamanızı rica ediyorum.
Ürün bizlere ulaştıktan sonra 3 veya 5 iş günü içerisinde servise gönderim sağlanacak olup servis süreci ürün marka garantisi olan yetkili servisine ulaştıktan sonra başlayacaktır.
Ürünü kendi kutusunda kutu içeriği eksiksiz ve ekstra korunaklı kutu içerisinde sitemizde bulunan depo adresimize kargo ücreti ödemeyerek Sürat Kargo ile gönderiniz ürün marka garantili olduğundan servise yönlendirme sağlayıp sonuçlandırıp yardımcı olalım size.
Ürünle birlikte bir not kağıdına yaşamış olduğunuz hatayı arızayı ve talebinizi belirtmenizi rica ediyorum.
Depo: Yukarı dudullu mAh. Necip fazıl bulvarı, keyap sitesi b blok No:44/24
Ümraniye/İstanbul.
Sürat Kargo anlaşma kodu: Xxxxxxxxxx.
Sürat Kargo dışında herhangi bir farklı kargo ile gönderimler teslim alınmamaktadır.
Not: Paketlenmemiş güzel sarılmamış ürünleriniz depomuz tarafından teslim alınmayacaktır.
Sizlerden ricam kargo teslim sonrası takip numaranızı alabilirsiniz ve teslim edildi edilmedi bilgisini bu şekilde görüntüleyebilirsiniz. İlerleyen süreçte ürünle ilgili buradan durum sorgulaması yapabilirsiniz efendim.
10 gün önce - 11 Ekim 2024 cuma 08:21
Yazışmalarda göreceğiniz gibi benden ürünü öncelikle RAM'in yetkili servisine göndermemi istiyor itiraz edince ürünü kendilerine göndermemi istiyorlar. Bu yazışmalardan sonra ürünü "11 Ekim 2024" tarihinde anlaşmalı kargo ile kendilerine gönderdim. RAM'ler "14 Ekim 2024" tarihinde ellerine ulaşıyor ve 2 gün geçtikten sonra yani "16 Ekim 2024" tarihinde RAM'ler için kayıt açıyorlar.
Bugün konuyu açtığım gün 21 Ekim 2024 tarihinde değişimle alakalı herhangi bir bilgi görmeyince öncelikle mesaj attım daha sonra telefonla aradım bana sürecin 2 hafta kadar daha sürebileceğini söylediler. Benim sıfır aldığım ürün nasıl bozuk çıkar çıksa dahi neden bunun sıkıntıları ben çekiyorum dediğimde bana haklısınız ilgileniyoruz sorunu en kısa sürede çözmeye çalışacağız gibi geçiştirme cümleler söylüyorlar. Ayrıca destekten attığım son mesaj;
siz
Merhaba süreç hakkında bilgi verebilir misiniz? RAM değişimi ne zaman yapılacak? Sıfır aldığım ürün bozuk çıkıyor hâlâ da bekletiyorsunuz. Hakkımızı aramak için sosyal medyaya mı yansıtalım konuyu o zaman mı çözeceksiniz konuyu?
43 dakika önce - 21 Ekim 2024 pazartesi 16:46
Bu mesaja henüz bir cevap gelmedi ancak gelirse buradan sizlerle paylaşacağım. Ancak Sinerji hazır sistem bir araya getirip satan bir site yani bu RAM'lerin bozuk olup olmadığını kendi destek birimlerinde dahi çok kısa bir süre içerisinde anlayabilecekken süreci ağırlaştırıp beni burada mağdur ediyorlar. Tarafıma bozuk yani ayıplı mal gönderip daha sonra servise yönlendirmeye çalışan bir firma. Buradan alışveriş yapacak olan varsa dikkat etsin. Başınıza her an her şey gelebilir. Ürünü "5 Ekim 2024" tarihinde sipariş ettim. "21 Ekim 2024" tarihindeyiz bugünde bitti ve hâlâ sorun çözülmedi. Bu kadar zaman geçtiği yetmezmiş gibi süreç 2 hafta kadar daha sürebilir deniliyor ve çözümü hızlandırmak ya da kendi yarattıkları sorunu çözmek için en ufak bir destek dahi sunmuyorlar. Bu firmadan sipariş verecek olan herkes dikkat etsin. Alacağınız ürün bozuk çıkarsa sizi 1-2 ay uğraştıracaklardır. Benim gidişat 1. ayını doldurmak üzere. Gelişme oldukça buradan güncellleme yapacağım.
Son düzenleyen: Moderatör: