Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Topçular milyon eurolar alsın bizimkiler de birbirini yesin hahahah çok gülüyorum size. Hepsi birbirine aynı şeyi diyor. Hepsi kendince haklı. 10 yıldır aynı konuyu tartışıyorlar. Hakemler sizi kolluyor. Gidin azıcık 2 kitap okuyun.

Ne hikmetse bu hakemler lig kurulduğundan beri hep aynı şeyi yapıyor. Futbol tayfa harbiden garip.

Son 3 maçta isabetli şut çekemeyen bir takım olarak çok iddialı konuşuyorsunuz.

Bu hafta diğer takımlara koyduk mu koyduk gerisi önemli değil. :D

Ekran görüntüsü 2024-01-11 194556.webp

Sen ne zaman şerefinle şampiyon oldun?

Geçen sene ofsaytımsı ile şampiyon olduğunuz Sivas maçı, bu sene Allahın adeleti şaşmadı, hakem desteği görmeyince hemen tökezlediniz.

Hakaret etmeden ve saygımı bozmadan seninle tartışmaya devam etmeyeceğim, kendini ak kaşık sanmaya devam et.

Gereksiz ve saçma tartışmalara girmeyin lütfen. Maç özelinde yorumunuzu yapın geçin daha konforlu olacaktır :)

Vasat futbol. Hem hava muhalefeti hem de Galatasaray ve Sivasspor'un formsuz futbolu kısır ve sıkıcı bir maç. Galatasaray'ın eksikleri var evet, ama unutulan bir şey var ki sahadaki oyuncular da eksik gibi. Zaha, Tete, Ndombele vs vs. Bu adamların %100'ünü verdiğini asla düşünmüyorum. %100 veren 3 futbolcuyu canı gönülden sayarım.
Muslera, Abdülkerim D. ve Torreira. Her maç aynı özveriyle top oynuyorlar. Diğerleri keyfe keder.
Galatasaray'ın fesi önüne koyup sorunları çözmesi gerek.

Hakaret etmeden ve saygımı bozmadan seninle tartışmaya devam etmeyeceğim, kendini ak kaşık sanmaya devam et.
Cevabın olmayınca normal. Bu ligde en fazla algıyı yapan, aynı zamanda en çok kollanan takım galatasaraydır. Kaç senedir parmağınızda hakem yönetiyorsunuz ama doğruların gerçeğe çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Bu TFF'ydi sağ salim yollarsak vay halinize.

Cevabın olmayınca normal. Bu ligde en fazla algıyı yapan, aynı zamanda en çok kollanan takım galatasaraydır. Kaç senedir parmağınızda hakem yönetiyorsunuz ama doğruların gerçeğe çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Bu TFF'ydi sağ salim yollarsak vay halinize.

Birader şereften bahsedecek son kişisiniz, konuşturma beni burada güldürüyorsun. Başkanınız algıyı en iyi bilen şahıslardan birisidir, sen seviyorsun öyle başkanları belli ki.

Forumun düzeni için susuyorum, uzatmaya gerek yok.

Şampiyonluk kutlamaları başlamış :) her sene fener şampiyon ama sonuç her türlü farklı oluyor. Kalorifer görevlisini de 38'lik forvetlerini de sene sonu köylerine göndereceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.