995

Uzman
Arkadaşlar sanırım dünya gündeminde açılan genellikle siyasi konular kapatılıyor galiba. Kapatılmasının nedenini hemen hemen anlıyorum fakat bu değil ki her gün tartışma ve kavga olacak, bazı tartışma yaşanmayan siyasi konular var ve halen açık. Benim hoşuma gidiyordu şahsen bu forum halkının yorumları, hep beğeni atıyordum yorumlarına fakat şimdi direkt konular kilitleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de konular kilitlenmemeli. Fikir alışverişi yapabiliriz saygılı bir üslup ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence de konular kilitlenmemeli. Fikir alışverişi yapabiliriz saygılı bir üslup ile.
Dün forumun güzel insanları profilime neden konularınız kilitlendi diye bana yazdı fakat ben zaten sevgili değerli moderatorlerimize bu konu hakkında yazdım bana söyledikleri yönetim bazlı kilitlenmiş denildi. Garip bulduğum için böyle konu açtım. Nedeni elbet vardır fakat ben kavga gürültü çıkmamasından dolayı kilitlendiğini düşünüyorum.

Tartışma çıkarsa kilitlensin bence.
Moderatorlerimiz gerekli çalışmaları yapıyor zaten. Kilitlenme gerektirecek bir durum varsa derhal gerekeni yapıyorlar. Şüpheniz olmasın fakat insanlar daha tartışma çıkarmadan direkt konu onaylanıp kilitlenmesi, dünki olayda insanlar bir şey yazamadan yorumları havada kaldı.

Madem kilitleyeceksin hiç onaylama o zaman.
Zaten ben dün buna şasırdım, onaylandı ve direkt kilitlendi, birkaç forum üyeleri yorum yapıyorken konu çoktan kitlenmişti, yorumları havada kaldı.

@35gvm78 Saygısız bir şekilde de yapabilirsin. 2 dk sonra mesajın silinir, ceza alırsın. Başka şans yok zaten saygılı bir şekilde konuşmak dışında. 😄
Hocam benim tespitim tam bir varsayım yani bir gerçekliği yok sadece tartışma ve kavga ile kilitlenmesinden dolayı önlem amaçlı konu onaylanıp kilitleniyor diye düşünüyorum fakat tahminim gerçeklikle alakası yok sadece tahminen bu yüzden kilitlendiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Saygılı ve güzel şekilde tartışılınca güzel oluyor. Ama bazen işte insanlar anlamıyor birbirini. Sonra tartışma çıkıyor ve büyüyor. Konuları da kilitlemek zorunda kalıyorlar.

Bu konu galiba öneri olarak açıldı sonra konu dışı yapıldı. Demek ki moderatörler pek hoşlanmıyor siyasi paylaşımlara yorum yapılmasına.