Haklısınız fakat konularda ki yapılan yorumlar hoşuma gidiyordu ve her yorumu beğeniyordum.

Biliyorum, herkesin hoşuna gidiyordur ancak önü alınmayacak kadar gerginlik çıkıyor hocam. Kin besleyenden ya da mesajlara girip sürekli beğenme ifadesi atanlar oluyor. O kadar nefret oluşuyor yani.

Genelde moderatörün insafına kalıyor o. Görüyoruz felsefe konularında terbiyesizce sözler söyleniyor İslam'a ama moderatörler görmüyor sanırım bunları 😐.

Raporlamazsan görmezler. Küfür olmasına rağmen de raporuna ret vereceklerini sanmıyorum. Öyle bir durum varsa destek kısmından bilet aç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüyoruz felsefe konularında terbiyesizce sözler söyleniyor İslam'a ama moderatörler görmüyor sanırım bunları 😐.
Rapor sistemi üzerinden bildirin, gerekli moderasyonu uygulayalım. Hiçbir moderatör arkadaşımız bunu görmezden gelemez. Her türlü dine, inanca saygımız var. Bu nedenle, herhangi bir din veya inanca hakaret konusunda gerekli aksiyonları alacağımızdan şüpheniz olmasın.

Siyasi konularda çoğu üyemiz tartışmanın dozunu biraz kaçırdığı için, geçici olarak bu aksiyonu alabiliyoruz. Tartışma çıkmayacağına inandığımız konuları kilitlemiyoruz genelde. Ancak yakından izlediğimizin de altını çizeyim.

Sosyal'e atılan her mesajı veya her emojiyi moderasyona sokmamız gibi bir imkan yok. Bu nedenle, yanlış bir şey gördüğünüz yerde rapor butonunu kullanmanız hem sizin açınızdan hem de biz moderatörler açısından önem arz etmektedir. İş birliğiniz için Techolay yönetimi adına teşekkür ediyorum.

Orası öyle hocam ama onaylanıp aniden kilitlenmesi bana biraz garip geldi. Fakat eğer yönetim tartışma ve kavga için önlem niyetine onaylayıp aniden kilitliyorsa anlıyorum fakat birkaç siyasi konularda kavga ve tartışma çıkmıyor örnek verecek olursak fakat forum yönetimi biz değiliz. Ne derseniz saygı duyarız ama forumdaki arkadaşların yorumu hoşumuza gidiyordu o gerçekçi güzel yorumları.

Rapor sistemi üzerinden bildirin, gerekli moderasyonu uygulayalım. Hiçbir moderatör arkadaşımız bunu görmezden gelemez. Her türlü dine, inanca saygımız var. Bu nedenle, herhangi bir din veya inanca hakaret konusunda gerekli aksiyonları alacağımızdan şüpheniz olmasın.
Hocam fakat dün aniden onaylanıp kilitlendi haber konuları. Yorum yapacaklar yorumunu yapamadı.

Forumdaki arkadaşların yorumu hoşumuza gidiyordu o gerçekçi güzel yorumları.

Evet, haklısınız. Ancak sizin de bildiğiniz üzere kavga ortamı oluşturulmasına müsaade edemeyiz.

Hocam fakat dün aniden onaylanıp kilitlendi haber konuları. Yorum yapacaklar yorumunu yapamadı.

Size de beyan ettiğim gibi, Yönetici tarafından alınan bir karardı. Tartışma çıkacağına kesin gözüyle bakılmış ki bir Yönetici tarafıdan böyle bir karar alınmış.

Son düzenleme: