Demek ki moderatörler pek hoşlanmıyor siyasi paylaşımlara yorum yapılmasına.
Çünkü durduk yere moderatörlerin işini yoğunlaştırıyor.
Demek ki moderatörler pek hoşlanmıyor siyasi paylaşımlara yorum yapılmasına.
@35gvm78 saygısız bir şekilde de yapabilirsin. 2 dk sonra mesajın silinir, ceza alırsın. Başka şans yok zaten saygılı bir şekilde konuşmak dışında.![]()
Fakat dün aniden onaylanan konular kilitlendi hocam. İnsanlarda tam yorum yapacakken konu kilitlenince yorum yapamadılar.Saygılı ve güzel şekilde tartışılınca güzel oluyor. Ama bazen işte insanlar anlamıyor birbirini. Sonra tartışma çıkıyor ve büyüyor. Konuları da kilitlemek zorunda kalıyorlar.
Anlıyorum fakat her zaman tartışma olacak diye bir şey yok bazen kavga çıkıyor fakat moderatorler zaten işini yapıyor. Fakat moderatorlerin işini yavaşlattığını düşünüyorsanız haklısınız orada bende bir şey diyemem ama dün onaylanıp aniden konunun kilitlenmesi bir garipti.Doğru bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Forum içi anlaşmazlık engelleniyor. İnsanlar tepkisini emojiler ile gösteriyor zaten.
Anlıyorum fakat her zaman tartışma olacak diye bir şey yok bazen kavga çıkıyor fakat moderatorler zaten işini yapıyor. Fakat moderatorlerin işini yavaşlattığını düşünüyorsanız haklısınız orada bende bir şey diyemem ama dün onaylanıp aniden konunun kilitlenmesi bir garipti.
Konuyu onaylayan moderatörün boşluğuna gelmiş olabilir.
Bu konu galiba öneri olarak açıldı sonra konu dışı yapıldı. Demek ki moderatörler pek hoşlanmıyor siyasi paylaşımlara yorum yapılmasına.
Siyasi konular genellikle site düzenini bozduğu ve moderatörleri aşırı yorduğu için kilitleniyordur. Ayrıca üyeler de birbirine düşüyor.
Bu duruma ben de artık hoşlanmıyorum. Örnek olarak açtığım konuların mesajlarına bakabilirsiniz, gereksiz yere gerginlik oluşuyor ve insanlar birbirine düşüyor. Doğal olarak moderatörlere boş yere yük biniyor. Böyle olması daha iyi gerçekten. İnsanlarla siyaset tartışmanın anlamı yok. Kalpler kırılıyor, buna değmez.
Hocam benim tespitim tam bir varsayım yani bir gerçekliği yok sadece tartışma ve kavga ile kilitlenmesinden dolayı önlem amaçlı konu onaylanıp kilitleniyor diye düşünüyorum fakat tahminim gerçeklikle alakası yok sadece tahminen bu yüzden kilitlendiğini düşünüyorum.