Zaten önceden öyleydi fakat dün konu onaylanıp aniden kapandı kimse yorum bile yapamadı.Konuyu doğrudan mesaja kapatmak yerine gidişatına göre kapatabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 20
Kavga olmaması için onaylanıp kilitleniyor zaten, amaç bu.Hocam fakat dün kavga hiç olmadı onaylanıp direk konular kilitlendi çok şasırtıcıydı. Sebebini bir türlü anlamadık sebebi nedir?
- Makaleler
- 4
Gerginlik olmaması amacıyla önden kilitlediler konuyu.Hocam fakat dün kavga hiç olmadı, onaylanıp direkt konular kilitlendi, çok şaşırtıcıydı. Sebebini bir türlü anlamadık, sebebi nedir?
Kavga olmaması için onaylanıp kilitleniyor zaten, amaç bu.
Tamam hocam anladım öyleyse. Dün aniden konu onaylanıp kilitlenince şasırdım demek ki sebebi bu. Peki sağ olun.
Gerginlik olmaması amacıyla önden kilitlediler konuyu.
Anladım Çınar hocam ben de şasırmıştım, onaylanıp aniden kilitlenmesine.
35gvm78 24
Üstün
En azından bu seçim sürecinde alınan kararlar doğru olabilir. Çünkü ister istemez biz de haberleri taraflı anlatabiliyoruz. Kimimiz daha seküler kimimiz daha muhafazakar olarak yorumlayabiliyor. İnsanların kafasını karıştırmamak adına bence şu anki karar yerinde gibi geldi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam konuyu aslında sebebi neydi diye açmak istedim çünkü onaylayıp aniden kapatılması garibime gelmişti.En azından bu seçim sürecinde alınan kararlar doğru olabilir. Çünkü ister istemez biz de haberleri taraflı anlatabiliyoruz. Kimimiz daha seküler kimimiz daha muhafazakar olarak yorumlayabiliyor. İnsanların kafasını karıştırmamak adına bence şu anki karar yerinde gibi geldi.
- Makaleler
- 4
Haklısınız hocam. Kavgaların çıkma sebebi de tam olarak burada yatıyor. Bu arada bu sadece bize özel bir şey değil, Türk insanında böyle bir durum söz konusu.En azından bu seçim sürecinde alınan kararlar doğru olabilir. Çünkü ister istemez biz de haberleri taraflı anlatabiliyoruz. Kimimiz daha seküler kimimiz daha muhafazakar olarak yorumlayabiliyor. İnsanların kafasını karıştırmamak adına bence şu anki karar yerinde gibi geldi.
Miles Upshur 42
Üstün
Arkadaşlar sanırım dünya gündeminde açılan genellikle siyasi konular kapatılıyor galiba. Kapatılmasının nedenini hemen hemen anlıyorum fakat bu değil ki her gün tartışma ve kavga olacak, bazı tartışma yaşanmayan siyasi konular var ve halen açık. Benim hoşuma gidiyordu şahsen bu forum halkının yorumları, hep beğeni atıyordum yorumlarına fakat şimdi direkt konular kilitleniyor.
Çok fazla açık ve kapalı yorum yapılıyor Techolay'ı kapattırabilecekleri ihtimalini değerlendirip böyle bir karar almış olabilirler mâlum son Twitch ve kick kapatılması olayından sonra önlem almış olabilirler.