En azından bu seçim sürecinde alınan kararlar doğru olabilir. Çünkü ister istemez biz de haberleri taraflı anlatabiliyoruz. Kimimiz daha seküler kimimiz daha muhafazakar olarak yorumlayabiliyor. İnsanların kafasını karıştırmamak adına bence şu anki karar yerinde gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
En azından bu seçim sürecinde alınan kararlar doğru olabilir. Çünkü ister istemez biz de haberleri taraflı anlatabiliyoruz. Kimimiz daha seküler kimimiz daha muhafazakar olarak yorumlayabiliyor. İnsanların kafasını karıştırmamak adına bence şu anki karar yerinde gibi geldi.
Anladım hocam konuyu aslında sebebi neydi diye açmak istedim çünkü onaylayıp aniden kapatılması garibime gelmişti.

Haklısınız hocam. Kavgaların çıkma sebebi de tam olarak burada yatıyor. Bu arada bu sadece bize özel bir şey değil, Türk insanında böyle bir durum söz konusu.

Bu olay hakkında bilet açmıştım bilette güzel bir şekilde yardımcı oldular bilette şu şekilde bir yazı paylaştılar.
IMG_4977.webp

Arkadaşlar sanırım dünya gündeminde açılan genellikle siyasi konular kapatılıyor galiba. Kapatılmasının nedenini hemen hemen anlıyorum fakat bu değil ki her gün tartışma ve kavga olacak, bazı tartışma yaşanmayan siyasi konular var ve halen açık. Benim hoşuma gidiyordu şahsen bu forum halkının yorumları, hep beğeni atıyordum yorumlarına fakat şimdi direkt konular kilitleniyor.

Çok fazla açık ve kapalı yorum yapılıyor Techolay'ı kapattırabilecekleri ihtimalini değerlendirip böyle bir karar almış olabilirler mâlum son Twitch ve kick kapatılması olayından sonra önlem almış olabilirler.