Siyasi haberlerin yoruma kapatılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Haklısınız fakat konularda ki yapılan yorumlar hoşuma gidiyordu ve her yorumu beğeniyordum.

Biliyorum, herkesin hoşuna gidiyordur ancak önü alınmayacak kadar gerginlik çıkıyor hocam. Kin besleyenden ya da mesajlara girip sürekli beğenme ifadesi atanlar oluyor. O kadar nefret oluşuyor yani.

Genelde moderatörün insafına kalıyor o. Görüyoruz felsefe konularında terbiyesizce sözler söyleniyor İslam'a ama moderatörler görmüyor sanırım bunları .

Raporlamazsan görmezler. Küfür olmasına rağmen de raporuna ret vereceklerini sanmıyorum. Öyle bir durum varsa destek kısmından bilet aç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüyoruz felsefe konularında terbiyesizce sözler söyleniyor İslam'a ama moderatörler görmüyor sanırım bunları .
Rapor sistemi üzerinden bildirin, gerekli moderasyonu uygulayalım. Hiçbir moderatör arkadaşımız bunu görmezden gelemez. Her türlü dine, inanca saygımız var. Bu nedenle, herhangi bir din veya inanca hakaret konusunda gerekli aksiyonları alacağımızdan şüpheniz olmasın.

Sonuçta "haber" bu. Haber görevini yerine getirmesi yeter, boş yere kavga çıkarabilecek haberler çünkü.

Orası öyle hocam ama onaylanıp aniden kilitlenmesi bana biraz garip geldi. Fakat eğer yönetim tartışma ve kavga için önlem niyetine onaylayıp aniden kilitliyorsa anlıyorum fakat birkaç siyasi konularda kavga ve tartışma çıkmıyor örnek verecek olursak fakat forum yönetimi biz değiliz. Ne derseniz saygı duyarız ama forumdaki arkadaşların yorumu hoşumuza gidiyordu o gerçekçi güzel yorumları.

Hocam fakat dün aniden onaylanıp kilitlendi haber konuları. Yorum yapacaklar yorumunu yapamadı.

Forumdaki arkadaşların yorumu hoşumuza gidiyordu o gerçekçi güzel yorumları.

Evet, haklısınız. Ancak sizin de bildiğiniz üzere kavga ortamı oluşturulmasına müsaade edemeyiz.

Hocam fakat dün aniden onaylanıp kilitlendi haber konuları. Yorum yapacaklar yorumunu yapamadı.

Size de beyan ettiğim gibi, Yönetici tarafından alınan bir karardı. Tartışma çıkacağına kesin gözüyle bakılmış ki bir Yönetici tarafıdan böyle bir karar alınmış.

Son düzenleme:
İfadeler: 995
Evet, haklısınız. Ancak sizin de bildiğiniz üzere kavga ortamı oluşturulmasına müsaade edemeyiz.

Hocam fakat dün kavga hiç olmadı, onaylanıp direkt konular kilitlendi, çok şaşırtıcıydı. Sebebini bir türlü anlamadık, sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gecen secimde de boyle olmustu. Bi' de benim ateşli mesajlarim bir tik tehlikeli olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…