Siyasi haberlerin yoruma kapatılması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 995
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 38
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
Konuyu doğrudan mesaja kapatmak yerine gidişatına göre kapatabilirsiniz.
Zaten önceden öyleydi fakat dün konu onaylanıp aniden kapandı kimse yorum bile yapamadı.

En azından bu seçim sürecinde alınan kararlar doğru olabilir. Çünkü ister istemez biz de haberleri taraflı anlatabiliyoruz. Kimimiz daha seküler kimimiz daha muhafazakar olarak yorumlayabiliyor. İnsanların kafasını karıştırmamak adına bence şu anki karar yerinde gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam konuyu aslında sebebi neydi diye açmak istedim çünkü onaylayıp aniden kapatılması garibime gelmişti.

Haklısınız hocam. Kavgaların çıkma sebebi de tam olarak burada yatıyor. Bu arada bu sadece bize özel bir şey değil, Türk insanında böyle bir durum söz konusu.

Bu olay hakkında bilet açmıştım bilette güzel bir şekilde yardımcı oldular bilette şu şekilde bir yazı paylaştılar.

İfadeler: 995

Çok fazla açık ve kapalı yorum yapılıyor Techolay'ı kapattırabilecekleri ihtimalini değerlendirip böyle bir karar almış olabilirler mâlum son Twitch ve kick kapatılması olayından sonra önlem almış olabilirler.

İfadeler: 995
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…