Tekrar YKS'ye çalışmak istemiyorum ya hayır.Çok fazla bilgiye sahip olmamakla beraber, yaşadığım son 4 yılda Reenkarnasyon'a inanmaya başladım...
Detaylar
Kim cevapladı?Matrix
Uzman
Aynen arkadasim. Evrenin kendisi zaten yaratıcının ta kendisidir. Onu bulmak için göklere bakmamiza gerek yok.
Belki Amerika'da doğarsın la.
Vallahi ben şahsen cennet ve cehenneme inanıyorum.
Bir bakmışsın bir de Hindistan'da doğmuşsun.Belki Amerika'da doğarsın la.
Vallahi ben şahsen cennet ve cehenneme inanıyorum.

- Makaleler
- 1
İşte manevi olarak bir şey olup olmayacağını bilmiyorum. Açıkçası varlığıyla veya yokluğuyla da pek ilgilenmiyorum. Bir 30-35 yaşına falan geleyim vasiyet yazdıracağım. Organlarımı organ bağışı için bağışlayacağım. Onun dışında kadavra bağışı işini düşündüm, gerçi vasiyetle oluyor mu bilemedim. Gidip üniversiteye kağıt falan imzalamak gerekiyormuş. Vasiyetle çözülebilecekse yaşarken o kategoride değerlendirilmek pek içime sinmiyor. Bir 5 sene falan üniversitede kalırım gibi. Sonra kalanları alıp bir mezar yaptırırlar, ziyaret edip avunurlar. Öteside beni ilgilendirmiyor açıkçası.
Son düzenleme:
Yok olup gideceğimizi düşünüyorum. Herhalde kendimizi hatırlayabiileceğimiz benliğimiz veya zihnimiz kalmayacak. Çocukken eskiden yaptığımız şeyleri nasıl hatırlamıyorsak ölünce de aynısı olacak. Bu hatırlamama olayını sürekli yaşayacağız ve sürekli rüya görmeden uyumak gibi olacak. Bu benim tahminim. Ateist olduğum öbür tarafa inanmıyorum.
Spacer
Uzman
Yok olup gideceğiz o yüzden zaten anı yaşamaya bakarım kararlarımdan pişman olmam (Diğer insanları üzecek ise pişman olurum.) Umarım bir tanrı vardır.
sağlık olsun
Yetkin
Bilmiyorum. Dilerim bu kabus biter. Bence Dünya tam bir cehennem.
cakiiiiiii3
Uzman
Ne olursa olsun siyah ekranda kalmim yeter.
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-