Detaylar
Kim cevapladı?Matrix
Uzman
Evren çok gelişmiş bir uygarlık tarafından tasarlanmış bir simulasyondur. Hepimiz bir programiz ve 1 2 3 şeklinde kademeleri mevcut. Sorunun cevabına gelirsek dünyada iyi olup sınavı geçenler bu gelişmiş uygarlık tarafından hafızası silinerek tekrar başka bir bedende doğacak ve tekrar sınava tutulacaktır.
Ben de dahil olmak üzere dünyanın 4'te üçünü zebani abilerimiz sevecek. 4'te 1'lük mümin kardeşlerimiz ise cennette hurileri sevecek.
Kaç huri hakkımız vardı hocam?
Öldükten sonra bir şey olmayacak, bir şey hissetmiyeceksin.
Sizin hayat felsefenize gore oldukten sonra ne olacak?
Ben inançlı biri olduğumdan dolayı şöyle bir yanıt vereceğim.
Bana anlatılana göre öldükten sonra mezarda eğer sevapların ağır basıyorsa Allah sana cenneti gösterecek ve kıyameti o şekilde bekleyeceksin. Eğer günahların ağır basarsa cehennemi gösterecek ve o kasvetli sıcağı yüzüne vurarak beylecekmişiz. Bir hocadan duymuştum.
Odunu verecekler diye düşünüyorum.
Evren çok gelişmiş bir uygarlık tarafından tasarlanmış bir simulasyondur. Hepimiz bir programiz ve 1 2 3 şeklinde kademeleri mevcut. Sorunun cevabına gelirsek dünyada iyi olup sınavı geçenler bu gelişmiş uygarlık tarafından hafızası silinerek tekrar başka bir bedende doğacak ve tekrar sınava tutulacaktır.
Reenkarnasyon yani.
- Makaleler
- 6
İnançlı birisi olsam da bazen "Ya aslında ortada bir Tanrı yoksa?" sorusu çok aklıma takılıyor ve bunun hakkında çok düşünüyorum. Kafayı yedirtiyor bana bunlar. Bazen böyle bakıyorum da: Tanrının gerçekten olması cidden daha iyi olur gibi geliyor bana, sonu cehennem bile olsa.
Öbür türlü yokluk, hiçlik çok korkutucu benim için.
Öbür türlü yokluk, hiçlik çok korkutucu benim için.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-