Onlar yine İngiltere'ye felan gidebiliyor. Ordan deneriz şansımızı.
Detaylar
Kim cevapladı?Her türlü win win win.Onlar yine İngiltere'ye felan gidebiliyor. Ordan deneriz şansımızı.
Aklıma Savaş cebecinin videosu gelxi.
Kayra342727
Uzman
Cennet cehennem.Sizin hayat felsefenize gore oldukten sonra ne olacak?
AceTeq
Üstün
%50 - %50 büyük risk.
Bu alınacak bir risk değil.
Beni en çok diğer dünyaya ve bir yaratıcının varlığına inandıran şey ruh kavramı aslında. Milyarlarca yaşamış ve ölmüş insan arasından, neden bu bedendeyim? Temel olarak hepimiz 3-5 tane atom türünden oluşmuş %99 aynı varlıklarız. Benim bu bedeni kontrol etmemi sağlayan şey ne? Ben neden benim diye düşündükçe bana ruh kavramı çok çok mantıklı geliyor. Beyin dediğimiz şey nöron dediğimiz aslında iletim yapan milyar tane nöron yığını dışında bir şey değil.
Ruh kavramı varsa bir yaratıcı varlığı da mantıklı geliyor. Ben inanıyorum. Açıkcası tamamen yok olmaktan da korkuyorum.
Ruh kavramı varsa bir yaratıcı varlığı da mantıklı geliyor. Ben inanıyorum. Açıkcası tamamen yok olmaktan da korkuyorum.
Çoklu evren teorisine inanıyordum ama şu model mantığıma daha çok yattı: Bir döngü içerisindeyiz bu döngünün ilk aşaması big bang, evredeki her nesnenin enerjisi bittiğinde, yıldızlar öldüğünde de genişleme duracak ve evren kendi içine çökmeye başlayacak big bang olmadan önceki o boyutuna dönecek ve tekrar big bang olacak bu şekilde sonsuza kadar devam edecek ancak her seferinde farklı bir evren var olacak.
Ben ruh diye bir şeyin varlığına inanmıyorum, yani içimizde Casper hayaleti gibi bir şey var da o çıkınca öleceğiz falan, safsata geliyor. Ruh denilen şey vücut içindeki enerjiler aslında, bir iğne battığında verdiğimiz tepki, nöronların elektriksel ve kimyasal olarak ilettiği enerjiden ibaret, kasların kasılması da keza aynı şekilde yemek yediğimizde hayatta kalmamızın sebebi o besinlerin enerjiye dönüşmesidir. Ruh denilen şey de bu vücut içerisindeki enerji dönüşümü bence. Ölünce vücutta tepkimeler olmuyor değil mi? Çünkü enerji dönüşümleri duruyor, tepkimeler duruyor.
Sonuç olarak bu döngü içerisinde bizi oluşturan moleküllerin tekrar bir araya gelme olasılığı çok çok çok imkansız olacağından ben tamamen olmasa da bir süre yok olacağımıza inanıyorum, bu döngülerden herhangi birinde o moleküller maddeler, cartlar curtlar bir araya geldiğinde tekrardan var olabiliriz.
Ben ruh diye bir şeyin varlığına inanmıyorum, yani içimizde Casper hayaleti gibi bir şey var da o çıkınca öleceğiz falan, safsata geliyor. Ruh denilen şey vücut içindeki enerjiler aslında, bir iğne battığında verdiğimiz tepki, nöronların elektriksel ve kimyasal olarak ilettiği enerjiden ibaret, kasların kasılması da keza aynı şekilde yemek yediğimizde hayatta kalmamızın sebebi o besinlerin enerjiye dönüşmesidir. Ruh denilen şey de bu vücut içerisindeki enerji dönüşümü bence. Ölünce vücutta tepkimeler olmuyor değil mi? Çünkü enerji dönüşümleri duruyor, tepkimeler duruyor.
Sonuç olarak bu döngü içerisinde bizi oluşturan moleküllerin tekrar bir araya gelme olasılığı çok çok çok imkansız olacağından ben tamamen olmasa da bir süre yok olacağımıza inanıyorum, bu döngülerden herhangi birinde o moleküller maddeler, cartlar curtlar bir araya geldiğinde tekrardan var olabiliriz.
NessGhest
Uzman
Sisteminiz yetiyorsa kalmazsınız
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-