Spor ile kilo alınır mı?

Syntax

Uzman
Spor dediğim fitness. Kilom boyuma göre aşırı az. Yani yedikçe boyum uzuyor sanki. Günde genelde 3000 kaloriden fazla alıyorum. "fat secret" adlı uygulamadan hesaplıyorum. Ama kilom hep sabit. Yediklerim boyuma mı etki ediyor acaba diye düşünüyorum. Sizce kilo almak için Fitness'a gitmek mantıklı mı?

Evet. Spor ile kas kütlesi ekleyerek kilo alırsan muhteşem olur. 3000 kalori ile kilo almıyorsan muhtemelen hareket ederek yakıyor ve sabit kalıyorsundur. Yediklerinin sağlıklı yağlardan proteinlerden olduğuna emin ol ve mümkün olduğunca işlenmiş gıdalardan uzak olmasına dikkat et.

Evet. Spor ile kas kütlesi ekleyerek kilo alırsan muhteşem olur. 3000 kalori ile kilo almıyorsan muhtemelen hareket ederek yakıyor ve sabit kalıyorsundur. Yediklerinin sağlıklı yağlardan proteinlerden olduğuna emin ol ve mümkün olduğunca işlenmiş gıdalardan uzak olmasına dikkat et.

Akşam saat 10'dan sonra yemek yiyebiliyorum bazen. Onun dışında sağlıklı besleniyorum. Tatlı çok nadir yiyorum onu da arttırmayı düşünüyorum bir zararı olur mu?

Akşam saat 10'dan sonra yemek yiyebiliyorum bazen. Onun dışında sağlıklı besleniyorum. Tatlı çok nadir yiyorum onu da arttırmayı düşünüyorum bir zararı olur mu?
Şeker hiç sağlıklı bir şey değil hocam. Paketli gıdalar ise Türkiye'de kimyasal dolu. Yani yiyin desem içim rahat etmez siz bilirsiniz o yüzden :D Tatlı meyveler tüketin derim onların yerine. Saat değil ne yediğiniz önemli.

Geri
Yukarı Alt