Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
Kardeşim 17 yaşında 110 kilo spor salonuna daha önce 1 ay gitti ama sadece kardiyo yaptırmışlar şimdi tekrar başlayacak ağırlıklı aletler yaparsa yağ yakımı hızlanır mı?
Hocam sıradan tavuk pilav mı yesin? Bir önceki gittiği ay tavuk haşlaması ve o tavuğun suyuna pilav yiyordu sadece tuz ile yağsız ikisi de ben dedim ağırlık kaldırmıyosun ki o dedi olsun yine aynı devam mı etsin? Diyetisyen de tavuk pilavı kesme yanına bir şeyler ekleyebilirsin demiş.
Hocam sıradan tavuk pilav mı yesin? Bir önceki gittiği ay tavuk haşlaması ve o tavuğun suyuna pilav yiyordu sadece tuz ile yağsız ikisi de ben dedim ağırlık kaldırmıyosun ki o dedi olsun yine aynı devam mı etsin? Diyetisyen de tavuk pilavı kesme yanına bir şeyler ekleyebilirsin demiş.
Yağ yakarken tavuk pilav doğru mu hocam, 1.5 saat yarımşar saat kardiyo yapıp dönüyordu 3 alet.
Haslama tavuk ve suyundan pirinc lapasi yedigine gore diyetisyen sert bir dusuk yag diyeti uygulatiyor. Sirf tavuk pilavda olmaz. Yag oranina dikkat ederek beslensin. Haslama, bugulama, airfryer+zeytinyagi ile hazirlanan tarifler diyetiyle uyumlu olur.