kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 14 Eylül 2025 #1 Aşırı düşüş var mı? Yeni kutay yanık mı olacağım yoksa?
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.490 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.837 14 Eylül 2025 #2 Kütle olarak kayıp az hacim ve detay doğal olarak azalmış. Endişe edecek bir şey yok. Ancak beslenmeye dikkat et spor yapmasan bile.
Kütle olarak kayıp az hacim ve detay doğal olarak azalmış. Endişe edecek bir şey yok. Ancak beslenmeye dikkat et spor yapmasan bile.
KS KS kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 14 Eylül 2025 #3 Testo Unit dedi: Kütle olarak kayıp az hacim ve detay doğal olarak azalmış. Endişe edecek bir şey yok. Ancak beslenmeye dikkat et spor yapmasan bile. Genişletmek için tıkla... Protein olarak almaya çalışıyorum ama arada tatlı falan yiyom sıkıntı .
Testo Unit dedi: Kütle olarak kayıp az hacim ve detay doğal olarak azalmış. Endişe edecek bir şey yok. Ancak beslenmeye dikkat et spor yapmasan bile. Genişletmek için tıkla... Protein olarak almaya çalışıyorum ama arada tatlı falan yiyom sıkıntı .
Testo Unit Üstün Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 3.490 Makaleler 4 Çözümler 21 Beğeniler 5.837 14 Eylül 2025 #4 kraxius dedi: Protein olarak almaya çalışıyorum ama arada tatlı falan yiyorum sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Makro hesabı yap. Hafif kalori açığı iyi olur gibi.
kraxius dedi: Protein olarak almaya çalışıyorum ama arada tatlı falan yiyorum sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Makro hesabı yap. Hafif kalori açığı iyi olur gibi.
Xbox 360E Üstün Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 4.173 Çözümler 46 Beğeniler 3.736 14 Eylül 2025 #5 Natural olmanın en büyük avantajı kas kendini uzun süre koruyabilmesi ya da kas hafızası iyi durum da oluyor. Tekrar başlasan da kısa süre de forum mu kazanabiliyorsun. Dikkat etmen gereken beslenme, fazla yağlanmışsın gibi.
Natural olmanın en büyük avantajı kas kendini uzun süre koruyabilmesi ya da kas hafızası iyi durum da oluyor. Tekrar başlasan da kısa süre de forum mu kazanabiliyorsun. Dikkat etmen gereken beslenme, fazla yağlanmışsın gibi.