Freaktofen
Başarılı
Amacım, bodyci olup kas yapmak değil. Ama sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorum. Ama ne zaman sağlıklı yemekler vs görsem hepsi sadece diyet için (kilo vermek) yapılmış videolar. Benim kilom yeterli ve hatta 5-6 kilo almak istiyorum ama toplum sadece bu sağlıklı yaşamı kilo vermek istisnasıyla yapıyor. Bu yüzden arada bir kendimi salak gibi hissediyorum. Çünkü benim kilo vermek gibi bir niyetim yok hatta almak var. Sağlıklı yaşamanın anlamı yokmuş gibi hissediyorum (bunu savunmuyorum). Bu güne kadar ne yediğime çok dikkat eden biri değildim. Gerçi her gün sağlıksız şeylerde yemem yani anam ne yaparsa onu yerim öyle söyleyeyim. Sadece haftada 2-3 defa hamburgerdir, pizzadır, çiğköftedir yani fast-food olan yemekler yerim (çiğ köfte biraz Fast-food dışı oldu). Böyle yaşayarak da çok sağlıksız hissetmedim. Yani örnek vermek lazımsa bağışıklık sistemimim çok iyi olduğunu düşünüyorum. Mide sağlığı açısından da, hormonel şeyler açısındanda. Böyle dememin sebebi bizim evde de ne yapıldığına dikkat çok edilmez aynı herkes gibi. Yani bunun ne kadar sağlıklı oldugunu bilmiyorum.
Sorduğum şey ise şu;
Gerçekten şu anki yaşamdan uzaklaşarak her yediğime dikkat edersem sonunda "iyi ki de yapmışım" diyeceğim bir etkisi olacak mı? Yani değer seviyede.
Sorduğum şey ise şu;
Gerçekten şu anki yaşamdan uzaklaşarak her yediğime dikkat edersem sonunda "iyi ki de yapmışım" diyeceğim bir etkisi olacak mı? Yani değer seviyede.