SS Nova 5 vs SS Arctis 7 vs Arctis 7+ hangisi daha iyidir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Wicax
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 267
  • Etiketler Etiketler
    nova
Bütçe
6000
@Wicax, Alınabilir bir kulaklık güncelliği kafana takmazsan 7+ da iyidir fakat şarj ömrü VS az. Kafan büyükse 7+ hiç bakma küçük çünkü.
şöyle diyeyim bundan önce nova1 kablolu kullandım onda vida atma kroniği vardı acaba yine olur mu ondan korkuyorum biraz kafam ortalama bir büyüklükte..

@Wicax, Şehrindeki vatan veya varsa itopya.com şubelerinde teşhir ürünleri denemeni öneririm sonra tekrar gelip burada önerdin ama kafama olmuyor gibi muhabbetler kimse yaşamak istemez.

Hocam aklımı o karışırdı zaten şu an Cloud 3 kullanıyorum hep dip ses hem de ses patlamaları var daha yeni aldım onu bir şekil halledip Nova 5 alacağım kafada duruşu vs nasıl acaba?

@Wicax, Şehrindeki vatan veya varsa itopya.com şubelerinde teşhir ürünleri denemeni öneririm sonra tekrar gelip burada önerdin ama kafama olmuyor gibi muhabbetler kimse yaşamak istemez.
Kuzenimde Nova 7 vardı kafama takınca ayrı bir yakışıklı oldum Cloud 3 hem tahta gibi hem de sorunları var.

@ExellionTR, hocam peki Nova 1'deki o kulaklığı tutan 2 plastiğin arasındaki vida atma durumu var mı?
Kronikti o.

Peki sizin bildiğiniz bir kronik var mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Wicax, Hayır kroniği yok diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…