Bütçe
6000

Wicax

Uzman
Şu an HyperX Cloud 3 wirelees kullanıyorum, acayip dip ses ve ses yüksekteyken minik ses patlamaları var. Bu yüzden teknik servisten iade isteyeceğim. Zaten alalı 2.5 ay oluyor...neyse asıl konumuza dönelim.

SS kulaklıklarını baktım bu modeller hoşuma gitti fakat kronik sorun var mı yok mu blmiyorum. Kullanan bilen arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum.

Genel olarak her türlü oyun (CS2, GTA 5) oynuyorum ama çok fazla müzikde dinliyorum, Discord'da sunucumuz olduğu için microfon çok çok önemli benim için.

Bunları göz önünde bulundurarak hangi kulaklığı almamamı önerirsiniz?

@Wicax, Mikrofona aşırı önem veriyorum dediniz o kulaklıktan daha iyi mikrofona sahip başka bir şey yok. Ayrıca kafanızda takılı kim tasarımına dikkat eder ki? Nova 5'in tasarımı HS80e göre daha kötü diğer dediğin modeller aşırı eski.

@8898,
@Wicax, Mikrofona aşırı önem veriyorum dediniz o kulaklıktan daha iyi mikrofona sahip başka bir şey yok. Ayrıca kafanızda takılı kim tasarımına dikkat eder ki? Nova 5'in tasarımı HS80e göre daha kötü diğer dediğin modeller aşırı eski.
peki dediğim modeller arasında alınabildecek olan hangisi nova 5 mikrofonun harika olduğu söyleniyor herhangi bir kroniği yoksa hyperxin işlerini halletip direkt nova 5 alacağım ama arctis 7 nasıl eski ya?

Dediklerinin hepsinin mikrofonu kötü. Arctis 7+ aralarında en iyisi.
açıkçası konu açma sebebimde nova5 mikrofonun harika denmesiydi..

@Wicax, Alınabilir bir kulaklık güncelliği kafana takmazsan 7+ da iyidir fakat şarj ömrü VS az. Kafan büyükse 7+ hiç bakma küçük çünkü.

Açıkçası konu açma sebebimde Nova5 mikrofonun harika denmesiydi.

Bilmeden konuşuyor işte. Nova 5'in mikrofonu muhteşem. Bizzat kendim 6 aydır kullanıyorum, Arctis 5'ten geçmiştim, onun da mikrofonu çok iyiydi ama Nova 5 çok daha pürüzsüz, kaliteli bir ses veriyor karşıya. Hem pc'de hem de BT ile telefon görüşmesinde test ettim, mikrofonu kusursuz. Ayrıca mikrofonu yapay zeka destekli. Uygulamasından dünya kadar ayar mevcut zaten, kulaklığı istediğin gibi özelleştirebilirsin. Bunların arasında alabileceğin en güncel ( 2024'te çıkmış bir model ) kulaklık Nova 5. 50-60 saat arası pil ömrü var, uzun kullanımda baş ağrıtmıyor, kulak pedleri yumuşak, terleme vs. yapmadı bende. Gönül rahatlığıyla öneririm.