Bütçe
6000
@Wicax, Şehrindeki vatan veya varsa itopya.com şubelerinde teşhir ürünleri denemeni öneririm sonra tekrar gelip burada önerdin ama kafama olmuyor gibi muhabbetler kimse yaşamak istemez.

Bilmeden konuşuyor işte. Nova 5'in mikrofonu muhteşem. Bizzat kendim 6 aydır kullanıyorum, Arctis 5'ten geçmiştim, onun da mikrofonu çok iyiydi ama Nova'nın ki çok daha pürüzsüz ses veriyor. Yapay zeka destekli mikrofona sahip. Bunların arasında alabileceğin en güncel ( 2024'te çıkmış bir model ) kulaklık Nova 5. gönül rahatlığıyla öneririm
Hocam aklımı o karışırdı zaten şu an Cloud 3 kullanıyorum hep dip ses hem de ses patlamaları var daha yeni aldım onu bir şekil halledip Nova 5 alacağım kafada duruşu vs nasıl acaba?

@Wicax, Şehrindeki vatan veya varsa itopya.com şubelerinde teşhir ürünleri denemeni öneririm sonra tekrar gelip burada önerdin ama kafama olmuyor gibi muhabbetler kimse yaşamak istemez.
Kuzenimde Nova 7 vardı kafama takınca ayrı bir yakışıklı oldum Cloud 3 hem tahta gibi hem de sorunları var.

@ExellionTR, hocam peki Nova 1'deki o kulaklığı tutan 2 plastiğin arasındaki vida atma durumu var mı?
Kronikti o.

Peki sizin bildiğiniz bir kronik var mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör: